středa 4. března 2020

Vysadba levandule

Chcete, aby vás levandule odměnila záplavou velkých květů? Ať už ji budete pěstovat ze semínek nebo sazenic, poradíme vám, jak na to. Pestovanie levandule.


Vysadba levandule

Nemá rada premočenú až mokrú, ale ani úplne . Autor Katka Ondeková. Ako pestovať levanduľu vrátanie jej sadenia, strihania a rozmnožovania. Platí to aj o levanduli. Levanduľa je nielen všestranná liečivá . Lenže vypestovať si túto obľúbenú rastlinku zo semienka nezvládne každý.


Kompozícia nadchne hlavne romantikov – v čase kvitnutia je takáto výsadba jednoducho nádherná. Výsadba a pěstování levandule. Koupíme ji jako hotovou rostlinku nebo ji můžeme vypěstovat od semínka.


Pěstování od semínka. Po výbere umiestnenia patrí medzi najdôležitejšie veci. Keďže je to poloker, vetvy a konáriky sa podobajú na strom. Je ho možné tvarovať.


Na zahradách právě rozkvétá nejoblíbenější bylinka. Pre pestovanie levandule zvolíme väčšie črepníky. Keď levanduľa narastie a zosilnie, ďalšiu sezónu ju . Milujem jej modrofialové . Praktické video kde nájdete veľa. Zmeny nie sú v spôsobe pestovania ale v umiestnení rastliny. Rôzne druhy levandule majú nie len . Vyžaduje si slnečné a suché stanovište.


Vysadba levandule

V našich podmienkach ju určite treba sadiť na južnú stranu . Toužíte si zasadit na zahrádce vlastní levanduli? S následujícími tipy to hravě zvládne opravdu každý. Pri pestovaní levandule si musíme dať pozor na to, že levanduľa potrebuje veľa slnka a chránené miesto pred vetrom. Diskuze: vysadba levandule , jak hluboko zasadit semena?


Dobry den , chtel jsem se zeptat, jak hluboko mam zasadit semena levandule do . Kedy nebolo pestovanie levandule u nás až také rozšírené ako dnes a nemohli ste si bežne kúpiť ani produkty z tejto zázračnej rastlinky. Moja teta si priniesla .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky