čtvrtek 12. března 2020

Tyčka k rajčatům spirála

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Rating: - ‎votes - ‎CZK 39. Používá se pro pěstování rajčat, která díky tyči . Tyč na rajčata doporučujeme zatlačit do země již při výsadbě sazenic na záhony, aby . Hmotnost spirály : 650g.

Zelená barva zajistí estetické zakomponování tyček do zahrady. Nepostradatelný pomocník při pěstování rajčat , tyč je velmi stabilní a kroucená, největší předností je oko v horní. Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby, bytové . Cena bez DPH ‎: ‎Kč Cena s DPH ( ) ‎: ‎Kč CZK 25.


Nemusí se natírat a rajčata se nemusí vyvazovat. Občas jen projdu, vyštípu oplégry a vrchol sazenice . Aug Kovové tyčky vytvarované do spirály jsme používali také, ale ke konci se nám nějak stalo, že narostlá rajčata si s tyčkami dělala, co chtěla. May Zapíchnout tyč je optimální v době, kdy rajčata vysazujte na záhon.

Jak vybrat spirálovitou tyč ? Na trhu se v podstatě . Tyč je vyrobena z kvalitního komaxitu, což společně s UV stabilitou zajišťuje spirálové tyči dlouhou životnost a vysokou pevnost. Spirálové tyče na rajčata. Tyče se dodávají v setu po. Feb Rajčatové spirály a podpěry rostlin máme v nabídce v různých.


Tyčka k rajčatům spirála pozinkovaná 1cdoručení domů nebo na prodejnu. Délka spirály : m Průměr. Pevná, kovová, spirálová tyč pro podporu k rajčatům. Kvalitný komaxit a UV stabilita zajišťuje spirálové tyči dlouhou životnost a vysokou . Ve spodní části není drát spirálovitě stočený, aby se tyčka dala dobře zapíchnout do země. Tyč SPIRÁLA 180cm d7mm rajčata komaxit.


Momentálně nedostupné. Kovová vroubkovaná tyčka potažená plastem, která skouží zejména jako. Kovová tyč ve tvaru spirály se používá zejména jako podpěra při pěstování rajčat. Upozornění - v jedno .

Lze je použit nejen jako spirály k rajčatům , ale i jako oporu pro všechny . Opěra SPIRALA 180cm, d7mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky