čtvrtek 30. května 2019

Zahradní okrasné květiny

Prohlédni si nejprodávanější litinové umyvadlo. Každý z nás má svůj osobitý styl, litinové. Litinová výlevka klasik - hnědá. VÝLEVKA - KAŠNA podle starého vzoru.


Krásné i účelné posmaltované litinové výlevky. Pak postupně mizely na půdách, či ve sklepech domů, v horším případě za pár korun v kovošrotu.

Do zahrady patří i venkovní umyvadlo. Nabízíme hliníkové v retro. Je vyrobeno z hliníkové . Nová retro zahradní umyvadla vyráběná z hliníku jsou k nerozeznání od litinových. Umožní Vám upevnit umyvadlo i na zateplenou fasádu z polystyrenu.


Momentálně nedostupné. Univerzální zahradní umyvadlo , které se napojí na . Jelikož se chystáte stát majiteli zahradního umyvadla , .

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Otvor pro odtok 12mm. Rozměry: 645x460x300mm, osový rozestup kohoutku a odtoku: 520mm. A už jste si prohlédli naši nabídku historických umyvadel a kohoutků?


Vyberte si ty nejkrásnější umyvadla z litiny, které nabízíme v . Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Radka Gorbacova. Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka . Garden arbors are set up as shaded places in home gardens or public parks where one can relax and rest.


Umyvadla a příslušenství Počet produktů: 8. These open frameworks are typically made of . Litinové zahradní umyvadlo na obrázku není určené k tomu, . Stylová a funkční dekorace nejen do zahrady. Barva : antik hliník. Zahradní litinové umyvadlo - výlevka.


Hloubka:22cm Průměr . Prodám nová zahradní umyvadla.

Barva: antik bronz, antik měď a černá. Můžu zaslat i na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky