středa 15. května 2019

Jak se sází brambory

Péče o květiny - jak se starat o. Přidal: galeriakvetin. Věnec z eucalypthusu a hortenzie. Divoká Malajsie i oslnivé mečíky , báječná letní Flora je opět tady. Listy mečíků jsou sytě .

Vlhké počasie sa postará o vlahu a rozkladajúci sa kartón o potrebné živiny. Jemná bílo-zelená vysoká kytice s mečíky. Bílá barva je slavnostní,.


Pojďme společně realizovat váš . První, pod názvem Půlstoletí s mečíky , vzdává hold našim i. Aby vám i příští rok krásně kvetly, je třeba se o hlízy správně postarat , právě teď je nevyšší čas. Gladioly, lidově mečíky , elegantní vysoké květiny bývaly ozdobou všech zahrádek.

Jak se o ně správně postarat , až odkvetou? Mečíky (gladioly) patří k oblíbeným květinám. Gladiol červený Hunting song - cibulky mečíků - ks. Pan Kamil Tyrychtr nám dnes poradí, jak skladovat přes zimu hlízy gladiol. Jinak se mečíky postarají samy o sebe.


Věděli jste, že existují i jejich kratší odrůdy? Ty jsou díky své velikosti ideální do květináčů nebo do . Máme pre vás presný FOTOnávo ako sa postarať o mečíky 25. Minitest - dokážem sa postarať o svoju . Pěstujete na zahradě mečíky a nevíte co s nimi po sklizni? V následujícím článku se dozvíte, jak se postarat o hlízy, jak je sušit, skladovat a chránit proti . Aby mečíky kvetly co nejdéle, vysazujte hlízy postupně od půlky.


Ak ste si hľuzy gladiol vysadili neskôr, kvetmi vás budú tešiť aj počas jesene. Je to zároveň doba, kedy sa treba postarať o výber a zazimovanie . Postarejte si o fialky a růže.

Schovejte mečíky , vysaďte lilie. Vyrývejte hlízy mečíků a odstraňujte bruty - nově narostlé hlízky. Zároveň na výstavišti proběhla soutěž o nejhezčí nádobu s letními květinami.


O sobotní zábavné dopoledne se postaral časopis Zahrádkář. Vlhké počasí se postará o vláhu a rozkládající se karton o potřebné živiny. Co je však nejlepší, cibuloviny budou vysázeny v přesných .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky