čtvrtek 23. května 2019

Sarančata prodej

Internetový obchod zaměřený na prodej sarančat z vlastního chovu. Předání Brno, Mikulov, zasíláme i poštou. Doprava a platba Sarancata - inzerce - Bazoš. Celoroční prodej živého krmení cvrčci krabička kč sarančata.


Prodej živých sarančat na krmení.

Nabízíme sarančata z vlastního chovu, ve všech velikostech a pestré škále objemových balení. Sarnče všežravé (Schistocerca gregaria). Samci jsou menší než samičky. Uchování: postačí pokojová teplota a větší . Saranče stěhovavé (locusta migratoria) dospělci - jednotlivě dospělci cca 5-cm. Jedná se o velikost subadult (- cm), . Nabízím prodej krmného hmyzu a hlodavců: Saranče velké 50ks 25- Saranče.


Rádi bychom vám představili internetový obchod zaměřený na prodej sarančat z vlastního chovu.

Jsme schopni celoročně . Papírových krabic 10kč ( v dobrém stavu s mřížkou). NEKTON Cricket - krmivo pro cvrčky a sarančata 250g. Cvrčci jsou perfektním živým krmením pro všechny hmyzožravé druhy plazů a ptáků. Zašlu na dobírku kurýrem ČD nebo přivezu na trase Klatovy, Plzeň, Rokycany každých dní.


Nema někdo na prodej krmny hmyz ? Návod jak chovat sarančata stěhovavá a všežravá. Vše o zařízení ubikace, teplotě a potravě. Sarančata - Chov, velkoobchod i maloobcho prodej zvířat.


V naší nabídce naleznete cvrčky domácí, stepní i černé, dále červy, sarančata , šváby a . Cvrčci, sarančata , švábi, červi, zavíječi atd. Prodám pejska Schiba-inu červený odčevený a očkovaný . Na programu výstava, koupě a prodej brouků, motýlů, strašilek, pavouků a plazů z celého světa. Do plastů pro pultový prodej balíme i sarančata , šváby a červy v množstvích podle přání zákazníka. Plastové krabičky prodáváme také prázdné.


Nabízíme chovatelské potřeby, široký sortiment živého a mraženého krmiva ( cvrčci, sarančata ). Vhodným krmným hmyzem jsou cvrčci, švábi nebo sarančata.

Nevhodný jsou mouční červi – larvy potemníka moučného! Jako pamlsek občas nabídneme . Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Hmyz na prodej v lokalitě Vyškov. Kč5-1cm - 50KčOsobní odběr i poštou.


Krmivo pro cvrcky prodej produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky