čtvrtek 30. května 2019

Tyče na plot

Plotové sloupky a vzpěry, materiál pro stavbu plotu. Levně realizujeme prodej plotových sloupků po . Klasický sloupek na plot. Sloupek vhodný ke klasickému čtyřhrannému pletivu.


Očko k upevnění tyče.

Priorita v kategorii. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Poplastované nebo pozinkované napínací tyče k připevnění pletiva na koncové sloupky. Výška tyče 1- 1cm.


Napínací tyče skladem. Všechny typy sloupků a vzpěr na plot jsou opatřeny kvalitní povrchovou úpravou, která spočívá v pozinkování a následném komaxitování. Tyče ocelové pro výplň zábradlí.

Přidat na seznam přání. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám trubky na plot , kuny , sloupky. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Sloupky na plot , Brány,Branky, Přístřešky apod.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Su z plota a voliery . Stlpiky lesenarske rury plot. Vhodné pro ukončení tyčí na plot a mříže.


Kovaná špička na plotové tyče , na bránu a branku. Slouží k připevnění pletiva na ukončovací nebo ještě lépe brankový sloupek. Plotový stĺpik pre poľovnícky a zvislý plot tlakovo . Objednává se dle výšky zakoupeného pletiva.


K napínací tyči je nutné si přikoupit. Máme na predaj profesionálne pozinkované alebo poplastované stĺpiky na plot dodávané vždy s čiapočkou.

Akčné ponuky a novinky na váš e-mail. Buďte ako prvý informovaní o. Fólia Pod- plot CHODNÍČEK balenie m vrátane klincov a nožíka. Velký výběr Příslušenství pro ploty a zídky naleznete online na OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky