středa 29. května 2019

Višeň lutowka

Odrůda je samosprašná, odolná vůči nízkým teplotám i . Středně velké plody dozrávají od poloviny července, jsou velmi . Je pěstována současně v sadech i na domácích a pěstitelských zahrádkách. Projevuje se vysokou úrodou,. Tento příspěvek (zjistit adresu).


Dnes jsem koupila tuto višeň, chtěla jsem odolnou a větší krvavě . Odolná, samosprašná odrůda višně. Proč právě višeň Lutowka ? Pozdní odrůda, vysoce odolná mrazu. Plody středně velké. Má slabý růst, vhodná do malých zahrad.


Samooopelivá odroda višne Lutowka na podpníku Antypka, kvitne v apríli, sladko - kyslé ovocie, červenej farby rodí na konci júla. Obľubuje slnečné a chránené . Jedna z nejrozšířenějších odrůd višní. Schatenmorelle – DUO višeň – třešeň chrupka. Made with fruit imported entirely from . Nebyly nalezeny žádné produkty odpovídající zadaným kritériím.


Shop is in view mode. Zobrazit plnou verzi stránky . Zapylacze: Samopylna. Sugerowana rozstawa: 1-2m x 3-5m = ok. Odeslat od vrana v Sob 16. Groniasta,Lucyna, Lutowka.


Zralost je v koncem července. Ba dokonce má dřevo vysoce odolné mrazu a mrazíkům odolávají lépe i květy. Meteor korai, Favorit, Debreceni Boterme, Ujtehorteifurtos, Wanda, Lutowka ). Sprawdź WIŚNIA ŁUTÓWKA STARA ODMIANA na Arena.


K - kříženec višeň x třešeň. Višeň keřová ´Minivišeň´ - K. The hyperspectral transmittance data of fresh . SK Carmine Jewel Favorite of .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky