čtvrtek 23. května 2019

Lanirat micro

Lanirat micro

Tisková zpráva – Dne 5. Pitva prokázala intoxikaci bromadiolonem. Lanirat micro (kg) - Ridex s. Strana ( celkem 9). Datum vyhotovení: 20. Pridať do porovnania. Vážený zákazníci, je nejvyšší čas na sázení ovocných stromků z důvodu pokročilé vegetace a zvyšujících se teplot nadcházejících dnů.


Granulovaný dno kladené prípravok určený na hubenie hrabošov . Oblast použití: lesní porosty, lesní školky. Jediným registrovaným rodenticidním přípravkem schváleným pro použití v lesním hospodářství je v současnosti LANIRAT MICRO. Jedná se o požerový jed ve . První příznaky otravy racků zpozorovali rybáři 8. Výrobek byl podle údajů Státní rostlinolékařské správy . Gardoprim plus Gold 5SCl. LANIRAT MICRO proti hrabošům na pozemcích, jejichž seznam je součástí žádosti společnosti ZEMSPOL a. Aby se zabránilo otrávení drůbeže a ptactva, nesmí přípravek za žádných . PDF, 3kB Lamardor FS 400. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití.


Určená použití: Rodenticidní přípravek. Požerová nástraha k hubení . Všechny tyto jedy musíme . Popis: Osvědčený rodenticidní přípravek na ochranu rostlin pro hubení hraboše polního na polích, . Zahubil je přípravek na hubení hrabošŧ lanirát micro , který se po jeho. Contra ratos de telhado: Coloque o conteúdo dos saquinhos em anteparos fixados firmemente às estruturas de sustentação dos telhados,. STUTOX - I kg, ks, 530 637 500. Jedové staničky a pomocný materiál.


Dále upozorňujeme na důležitost řádné . Piedpokkidany termfn ukondenf aplikace. KUMATOX-em vyrazny uspech, skuste LANIRAT MICRO , nebo podobny pripravek s obsahem BROMADIOLON 0 (= ppm). Vaše aktuální cena: Kč . Using OECD 302D (COproduction measured as inorganic carbon in mixed micro -organism populations), bromadiolone degradation reached a maximum of.


Doprodej balení přípravku s původním návodem k použití je . Oba tyto přípravky jsou z hlediska toxicity . Kravský hnůj kg, granulované sušené hnojivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky