středa 30. května 2018

Strihani sibirsky jilm

Latinsky Ulmus pumila? To jsem v životě neslyšel. To nejsou slova žádného amatéra, ale různých promovaných . Tento plot už dosáhl výše 1centimetrů a stříhání bylo těžké.


Padlo rozhodnutí, je třeba zkrátit! Když se vám jilm po tom roce až dva dostal do vztoužené zahuštěné výšky, jak je náročné ho této výšce udržovat? Jak často ho stříháte?


Nejvitálnější sazenice již mají přes 50cm! Na začátek srpna plánuji první stříhání živého plotu. K tomu má rád stříhání , čím víc se stříhá, tím víc roste.


A tak jsem začal shánět dodavatele. Nakonec jsem ho vzal z . Turkestánský Brest, jinak zvaný Jilm Sibiřský a latinsky Ulmus Pumila je pro rychlý. Správné pěstování levandule – Sadba, stříhání , řízkování.


Správná metoda stříhání a zahuštění zázračného živého plotu. Jilm může dorůst až do výšky metrů. Dobře snáší stříhání. Díky drobným listům se . Civilně se jmenuje jilm sibiřský nebo také turkestánský brest (Ulmus Pumila). Kouzelný živý plot - roky staré sazenice.


Ten dokáže vyrůst až metry za dva roky. Při správném stříhání perfektně zhoustly, na zimu neopadávají, až když na jaře začnou narůstat nové lístky. JILM SIBIŘSKÝ - živý plot! Jediná péče o něj pak prakticky spočívá jen v pravidelném stříhání do . Prodávám velice levně roky staré sazenice ( Jilm sibiřský) novinku na . Zázračný živý plot - Jilm Sibirřský.


Vidíte, že při správném stříhání kryje dobře i přes zimu. Jde o jilm sibiřský (Ulmus pumila), známý u nás také pod názvem. Ideální pro stříhání do salátu jsou mladá stébélka, rašící na jaře. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Výhodná cena od Kč s rychlým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky