středa 16. května 2018

Soukromá vířivka české budějovice

Nejmodernější vířivka s vodními a vzduchovými tryskami má anatomicky tvarovaná lehátka s tryskami. Před použitím se prosím vždy osprchujte. Soukromá odpočívárna.


Když chcete relaxovat v soukromí za tmy, lze si ke čtení rozsvítit. Oblíbené jsou také saunové rituály,.

Hledali jste privátní vířivka české budějovice ? Oddělená místnost od veřejnosti s vlastní vířivkou , saunou a odpočinkovou relaxací! Další fotografie a videa: . Vám i Vašim přátelům zaručujeme naprosté a nerušené soukromí po celou dobu pobytu, . Stačí se podívat na . V ceně pobytu je sauna, privátní vířivka a polopenze. Pojedete na nebo dny?

Penzion s apartmánem v klidné části města. Poskytneme vám naprosté soukromí. Jedná se o privátní . Necháme vás vychutnat si klid a luxusní péči.


Zapomeňte na starosti . Dopřejte si chvíli sami pro sebe. Uvolňující masáže, koupele, zábaly, to vše pod jednou střechou! Rádi Vás přivítáme v příjemném prostředí našeho nově otevřeného relaxačního centra CLEOPATRA. Parkovat u nás můžete v hotelových garážích. Některé hotely nabízejí soukromé vířivky , jiné mají sdílené vířivky , které jsou součástí wellness centra.


Albatros Prachatice s. Romantika v privátní vířivce s lahví sektu, uvolnění těla v sauně a také lahodné jídlo na vás čeká v . Vejde se do ní přes lidí a je součástí letošních . Budějovicích pro osoby. K dispozici Vám bude privátní parkoviště a klubová sauna (infra a finská sauna, vířivka , masáže).

K dispozici je velké privátní parkoviště a klubová sauna (infra a finská sauna, vířivka , masáže). V blízkém okolí penzionu se nachází centrum, výstaviště a . Garantujeme vždy bezpečný. Odpočinek v infrasuna a . U nás máte možnost navštívit každý den saunu , vířivku popřípadě obojí dohromady v prostředí absolutního soukromí ,kde nebudete nikým rušeni.


SAUNA, VÍŘÍVKA , MASÁŽE, VENKOVNÍ KOUPACÍ SUD. Zařízení na místě: 0. Wi-Fi zdarma ve všech pokojích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky