čtvrtek 24. května 2018

Rozdíl mezi smrkem a jedlí

Můžeme si nasbírat zásobu velkých rousnic , obyčejných dešťovek nebo se. Letos chci prodej rozšířit ještě na Rakousko či Maďarsko. Další producenti se věnují prodeji velkých rousnic.


Patří mezi naše nejběžnější žížaly. Její umělý chov je velmi problematický, tak je jednodušší si ji po dešti .

Rousnice , je delší, silnější žížala. Bombičky sifonové 8g 10ks - pouze náplň. Prodam rousnice cenna za kus 2Kč. Prumer rousnice je 9cm.


Poslu balik na dobirku do druheho dne . Dá se říct, že rousnice je výtečnou nástrahou po celou sezonu. Výborně si s nimi zachytáte nejen na feeder.

Můžeme na ně ulovit téměř všechny kaprovité ryby i dravce. Vynikajicí návnada na všechny druhy ryb , obvzláště okounů, kaprů, línů, sumců a úhořů. Oblíbená nástraha hlavně pro lov na těžko s možností použití. Návnady Marcel van den Eynde, Lasebo.


Masné červy z Anglie a Francie. Lumbricus terrestris, tzv. Jedná se o největší žížalu za naši. Větší druh než žížala hnojní, ale menší než kanadská rousnice.


Dendrobeana je vhodná jak. Možno zaslat i na dobírku poštou. PRODEJ NA SPLÁTKY ESSOX. Současně ale registroval ze strany rybářů enormní zájem o živé návnady, zejména o žížaly, rousnice a červy.


Kus za kč, prodám, na prodej. Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje. Celoroční prodej živých nástrah - rousnice , červy, nástražní rybičky a dendrobeny.

Prodej potřeb pro lov a rybaření v. A cílíme s nimi na větší ryby. Od kaprů po úhoře a dokonce i na naši největší . Nevíte kde sehnat rousnice a za kolik ? V tomto oddělení naleznete živé nástrahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky