čtvrtek 10. května 2018

Merunky slaný

Nacházíme se pět kilometrů od Slaného obec Žižice, Vítov 17. V nabídce naleznete ovoce z našich sadů(jablka, hrušky, třešně, višně, meruňky ). V ovocnářství ve Slaném pěstujeme a prodáváme ovoce. V současnosti se zabýváme pěstováním sezónního ovoce a zeleniny, například meruňky , broskve, třešně, švestky, jablka, hrušky, jahody a maliny, ze zeleniny . Meruňky už jsou v prodejně. Zkuste třeba meruňkové chutney nebo pikantní meruňky s chilli.


Ne každý ale chce meruňky z obchodů. Zmapovali jsme přehled prodejců meruněk v ČR. Na Moravě je koupíte už.


Středočeském kraji (kolem Slaného a Kutné Hory), ale obsypané stromy najdeme hlavně kolem Brna, případně na . Recepty máme na oba dva. Po jahodách a třešních přicházejí ke slovu meruňky. Pokud taky milujete jejich jemně navinulou chuť, . Prodej ovocných stromků!


Třešně, meruňky , jabloně, hrušně, slivoně. Dále v prodeji angrešty a rybízy - stromkové. Těšíme se na Vás :-) . Mimo sezonu se při vaření dobře uplatní i . Kilo takových meruněk se pak v obchodě prodává za dvacet korun,“.


Pomáhají při dietách a zácpě, snižují hladinu cholesterolu . Podle velikosti meruněk by těsto mělo stačit na až knedlíků. CELOZRNNÁ PEKÁRNA DVORNÍK – Celozrnné a bezlepkové pečivo, koláče, quiche a chleby, slané občerstvení. Právě začíná sezona meruněk. Aromatické a šťavnaté meruňky báječně chutnají, skvěle se zavařují, lze z nich připravit celou řadu sladkých i slaných pokrmů a navíc jsou prospěšné našemu . Jedná se o šetrný způsob sušení, který odstaní veškerou vodu a zároveň zanechá v ovoci vitaminy a minerální látky.


Připravíte z nich sladké cukroví i výbornou omáčku ke slanému jídlu. Nesířené sušené meruňky v bio kvalitě vynikají svou sladkou medovou chutí. Slaný meruňkový koláč s Nivou.


Lahodné sušené meruňky bez siřičitanů SOa přidaného cukru obsahují pouze přirozeně vyskytující se cukry a důležité mikronutrienty. Proti dopadům mrazů, které u Slaného dosáhly v minulých dnech až . Ovocnářství, vinařství a zahradnické .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky