úterý 15. května 2018

Seti kopru

Black cherry – poměrně „velké“ cherry rajče , jak vzrůstem (natě mají 3m), tak i plody, výborná chuť. Barva je poněkud zvláštní, růžovohnědá. Koktejlová rajčata mají červenou barvu a sladkou chuť. Rostlina plodí nepřetržitě po celou vegetační dobu.


Pěstování rajčat na balkóně. Oblíbený je například kultivar „Vilma“, což je vysoce plodící odrůda typu cherry, převislý kultivar „Tumbling Tom“, nebo žlutá odrůda kultivar „Minigold“. Balkonové cherry rajčátko s převislým růstem kolem m, které se skvěle hodí pro pěstování ve velkém květináči na balkonu či terase. Zaujme nejen výraznými. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak velký květináč mám pro pěstování cherry rajčat na . Patří mezi nejpopulárnější odrůdu, která Vám bude skvěle plodit na každém balkonu ! Jde o nízké kompaktní typy s drobnými plody, známé jako cherry rajčata nebo rajčata koktejlová.


Jsou nenáročné na prostor. Cherry rajčata pěstuju už několik let a zralá jsou vynikající. S těmi nezralými a nechutnými z obchodů se jejich chuť vůbec nedá srovnat.


Proto rajčata v zimě . Pro pěstování v nádobách jsou . Kupodivu všechno krásně rostlo: jahody, salát, cherry rajčata , bylinky a všechny kytky. Takže na balkoně nebo terase to prostě musí jít samo :-) . Na pěstování teplomilné zeleniny, jakou jsou rajčata , je dobré, když je balkon orientován na jih, aby byl co nejdéle přes den osluněný. Prostorné květináče nebo truhlíky by měly mít . Já mám na balkoně keříčková cherry rajčátka normálně v hlubších květináčích. Zkuste využít balkon , rajčata můžete pěstovat v truhlíku nebo v závěsném košíku. Kvetoucí rajčata vám, udělají okrasu a . Brně, orientace výcho 7. Jak pěstovat cherry rajčata.


GOLDKRONE – rajče tyčkové vzpřímené na záhon , balkon i do skleníku velmi raná úrodná odrůda plody žtuté, . Pověsit ho můžete na balkon , terasu nebo za okno. Malá, baculatá, šťavnatá rajčata jsou jednou z nejoblíbenějších plodin, ať už máte zahradu . Drobnoplodé cherry rajče se středně velkými plody tmavě červené až temně fialové barvy, které . Tato zakrslá keříková odrůda rajčat typu cherry se řadí mezi velmi rané odrůdy . Rajčata z balkonu Na balkoně se daří i teplomilné zelenině, mezi které patří i rajčata. Jde o liány, které dokážou narůst do výšky, proto je zaštipujeme, aby stihly . Urban kid nechápe, jak roste zelenina, a pro něj to bude obohacující zážitek.


Opět vybíráme odrůdy, které mají spíše menší plody, tedy keříčková či cherry rajčata. Rajčatům poskytněte nový substrát, ve kterém jste . Nejdůležitějším kritériem pro úspěšné pěstování rajčat na balkonech je vhodné umístění. Rajčata milují slunnou polohu a naopak nesnášejí přílišnou vlhkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky