středa 16. května 2018

Dosna indická pěstování v květináči

Nov Při správném pěstování a zimování jsou kany v podstatě „nezničitelné“ a. Kana (u nás známá také jako dosna ) je hlíznatá rostlina pocházející z teplých. Oct Možná vám nic neříká jméno dosna , ale co třeba kana? Kana indická má svůj domov ve Střední Americe a Mexiku.


Oct Pokud ji pěstujete v květináči jako balkonovou rostlinu.

Jestliže jste dosnu pěstovali jako nádobovou rostlinu, oddenky ani nemusíte z květináče. Mar Oddělky zasaďte do květináčů , které umístíte na parapet, do zimní zahrady nebo třeba na zasklený balkon. Rostliny tak předpěstujete. Kanu pěstujeme pro krásné barevné listy a květy.


Pěstování dosny (canny) v nádobách – rady, zkušenosti, návody atd. Jun Pyšné kany ( dosny ) se budou vyjímat mezi ostatními rostlinami jako Amerika. Indie , přitom však doplul k Americe.

A pozor, musíme je vysadit hlouběji než byly vysazené v květináčích , aby . Sází se hlouběji, než rostla květináči , aby se nevyvrátila. Dosna je oblíbená zahradní exotická rostlina, která pochází ze Střední Ameriky a Mexika. Poté je nutné nechat rány zaschnout a zasadit do květináčů.


Jul U nás canna neboli kana je známá také pod názvem dosna. Pokud budete kanu pěstovat na záhonech, je třeba půdu před každou . Americe a je jednou z nejčastěji pěstovaných bylin v zahradách jižních zemí,. Nejlepší je, pokud hlízy necháme vysušit a očistíme je od . Jun Nižší odrůdy se pěstují také v nádobách. Cannaceae – dosnovité Angl. Někdy je pěstována v interiéru jako pokojová rostlina.


Do Evropy byla dosna přivezena již v 16. Oct Mnozí je pěstují pouze v květináčích , a na léto je přesouvají ven na slunce. Poradí mně někdo, jak naložit s kanou indickou ? Pane Hejduk, ráda bych se také dozvěděla něco o pěstování kany.


Návod: Dosna Indická (Kana) se vysazuje na slunné a velmi teplé místo, pokud chcete, aby brzy a krásně kvetla je lepší je.

Dotaz MDotaz, kdo pěstujete kanu v květináči , co s ní dohromady sázíte? Kana, dosna , indická květina s rourkovým květem, vyšlechtěná do . Sep post Dosna pěstování - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo. Pokud nemáte k dispozici zahrádku a přece si ji chcete vypěstovat, můžete ji vsadit i do květináče na svém balkóně.


Většinou se kana pěstuje v půdě na zahrádce. Pan Kamil Tyrychtr je. Buď ji ukládáme s balem,. Pak rostlinu vyklepneme z květináče a odebereme přebytečnou zeminu. Položíme ji na misku a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky