pátek 18. května 2018

Cerne ratanove koule

Termín odeslání: úterý, 07. Nádherný trendy LED řetěz na baterie s ratanovými koulemi. Momentálně nedostupné. Dekorativní osvětlení. Ratanové koule : průměr cca cm.


Barva koulí: bílé, šedé a černé. Vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Dostupnost zboží: dní. Závaží na činky kg černé litina 7. Světelný řetěz, černé a bílé koule , LED diod Tento světelný řetěz vykouzlí v obývacím pokoji, ložnici nebo kanceláři dokonalou atmosféru.


Gelové perly - černé. Ozdobné svítící LED ratanové koule , m. Click to see details. OSIDEN Rattan Ball5M LED EU US . Velice elegantně zpracované LED osvětlení pro vnitřní použití.


Barevné peří - černé (15ks). Floristika Vodní perly - ČERNÉ 10g . KATSUDO pytel KOULE v černé barvě. Závěs je na čtyřstranný řetěz s otočným kloubem. Koule je vyrobena z ratanu a je určena k dekoračním účelům, spolu s organzou ji můžete použít jako dekoraci na sváteční stůl u příležitosti oslav jako jsou např. Závěsné křeslo NELA má stabilní kovovou konstrukci, sedací prostor je vyplétán z umělého ratanu.


Země původu: Indonesie. Toto krásné ratanové lehátko má opěradlo polohovatelné do různých výšek. Použitý materiál, PE ratan, je syntetické vlákno vyvinuté speciálně pro zahradní . HQ LEDSLRBALL - LED dekorační řetěz, LE ratanové koule. Krásné a funkční bavlněné svíticí koule na baterky - černé a bílé, 20ks. VÁNOČNÍ RATANOVÁ HVĚZDA.


SVĚTELNÝ ŘETĚZ RATANOVÉ KOULE , LED DIOD. Výrazná a nápaditá dekorace pro Vaši domácnost nejen pro vánoční čas. Svítící hvězdy využijete i jako velice pěkný dárek.


Značka WOOOD se drží dvou zásad - kombinace praktičnosti a elegance. Snaží se o to, aby každý jimi navržený výrobek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky