pátek 1. září 2017

Okrasná vrba prodej

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Hledáte japonska vrba ? VRBA JAPONSKÁ ´HAKURO NISHIKI´ - na kmínku 125cm. Vrba ozdobná - Salix integra Hakuro - nishiki. Tato atraktivní vrba je na pěstování zcela nenáročná a bude se jí dařit na slunném stanovišti, ve vlhčí hlinitopísčité půdě.


Japonská vrba – latinsky Salix integra Hakuro-Nishiki není až tak náročná na své stanoviště. Opadavý keř, dorůstající výšky až m. Pruty této vrby se velmi často používají v košíkařství, neboť je jejich průběr takřka po celé délce stejný. Je to statný opadavý listnatý strom rostoucí na vlhkých půdách a dosahující výšky až metrů. Průměr kmene může přesáhnout m. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Japonské vrby nejsou náročné na pěstování. Atraktivní japonská, šlechtěná vrba s pestrými listy.


Hakuro Nishiki je vedle vrby převislé asi nejoblíbenější česká vrba vůbec. Obvykle pěstovaná na kmínku , v tomto případě může dosáhnout výšky až m. Velikost rostliny: keř, 30 . Potřebuje propustnou půdu a slunné nebo polostinné stanoviště. Více o pěstování, růstu, . Světlo a vlhko, hlavní nároky na pěstování.


Protože jsou vrby většinou vlhkomilné , i v zahradách jsou náročné na zálivku a nejlépe prospívají na . Tato atraktivní Vrba je na pěstování zcela nenáročná a bude se jí dařit na slunném stanovišti i ve vlhčí hlinitopísčité půdě. Nabízíme pěkné rostliny. Popis produktu Dotaz k produktu. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Oblíbená je také vrba japonská (Salix integra), jejíž korunu můžete dobře tvarovat.


Zimovzdorné středozemní rostliny. Z větší dálky vám bude připomínat impozantně rozkvetlý strom. Oranžovohnědé větvičky se mírně překlánějí. Keřovitě rostoucí vrba. Některé druhy okrasných vrb mají pestrobarevné – panašované listy, horské druhy zas plazivý vzrůst a velmi drobné listí.


A co mají všechny vrby. Kvete časně na jaře před rašením lístků . TIP PRO PĚSTOVÁNÍ: Na podmínky a pěstování je tato vrba poměrně nenáročná , vyhovuje jí vlhčí prostředí, lépe tedy poroste na místech s vyšším obsahem vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky