pátek 22. září 2017

Bazos tera vari

Bazos tera vari

Velice výkonná a spolehlivá pila. Použité motorové rozbrusy - výrobce: Wacker Neuson - KOHÚT A SPOL. Smilovice: rozbrušovací pily bazar , záruka původu. Bazar použitého zboží.


Podle zákona o evidenci tržeb . V bazaru nabízíme zboží s výraznými slevami. Jedná se zboží s vadou neumožňující prodej jako zcela nové. Případné nedostatky jsou vždy uvedeny v popisu . Apr „Policisté mu prokázali, že takovýmto způsobem za posledních sedm měsíců ukrýval a na sebe převedl kradené věci jako motorové pily , travní . V této kategorii není aktuálně k dispozici žádné zboží.


Navštivte, prosím, jinou kategorii nebo si tuto oblast prohlédněte později anebo nás kontaktujte. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Letos je tomu let, kdy Andreas Stihl založil ve Stuttgartu firmu na výrobu motorových pil. Již let jsou motorové pily STIHL nejprodávanější značkou na světě . Nabízíme několik desítek motorových a elektrických pil.


Preferujeme kvalitní značky, ale máme i méně známé a dostupnější modely a značky. Prodám kompletně renovovanou motorovou pilu Stihl 0AV. Motorové pily Stihl . Prodám motorové pily Stihl 0a 0po kompletní precizní renovaci. Píly na drevo, online inzercia elektrických a motorových píl za najlepšie ceny na. Projděte si inzeráty prodam motorovou pilu na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Aug Prodej motorové pily Prodám profesionální motorovou pilu Husqvarna 5XP. Nová lišta a nový řetěz. OREGON pro motorové pily Vybereme pro Vás ten správný řetěz. Zase v bazaru na Žižkově?


Z výslechu Viléma Brodského se dozvěděli o bazaru na Žižkově, kde koupil motorovou pilu značky Husqvarna za dva tisíce, což . Translate this page Dobrý den , prodám motorové pily Husqvarna 5xp a 5xp na náhradní díly , obě jsou přidřené , cena dohodou. Kupte nářadí se 1 kvalitou s výrazně nižší pořizovací cenou! Zahradní technika, sekačky, pily, traktůrky, plotostřihy, drtiče, sněhové frézy, pohonné jednotky, vysavače, vodárny, čističe - motorové pily - bazar.


Nabídka levného elektrického a. Elektrické ruční nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky