čtvrtek 7. září 2017

Sadbove brambory gala

Patří mezi nejoblíbenější brambory na českém trhu a německém trhu. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Nově pro konzumní sadbu množíme odrůdy: . Na prodej budou připravené brambory : žlutoslupkaté, žlutomasé: BALERÍNA, GALA - varný typ AB, salátové, přílohové. SORAYA - varný typ B, . Gala , raná, B, Detail. Goldmarie, raná, A, Detail. Inara, poloraná, B, Detail.


Karlena, raná, C, Detail. Viazaný vak, hmotnosť kg. Kč bez DPH) 1Kč. Brambory z naší farmy. BELANA - (AB) - na uskladnění.


Vybírejte ověřené certifikované sadbové brambory označené štítkem. V Hospodářských potřebách v Okříškách objednáváme sadbové brambory. Sadbové brambory – pouze certifikovanou sadbu k pěstování konzumních brambor.


Pan Pileček oznamuje, že přijímá objednávky na sadbové brambory na jaro. Dále nabízí český me olejové svíčky. Zahradnictví - jarní prodej.


Dobrý den, prodám brambory GALA , původ Vysočina, balení 10kg pytel, cena za balení 120Kč, osobní odběr Dolní Němčí. Odrůdy jabloní IDARE GALA BROOKFIEL JONAPRINCE, ŠAMPION a. Pěstujeme sadbové brambory , máme jednu odrůdu - Vineta, v našem regionu vykazuje vynikající výsledky. Opět máme na prodejně sadbové brambory. Je možné objednat sadbové brambory přímo z vašeho ústavu? Objednal jsem si sadbové brambory.


Trávník řady Profi Line firmy Kiepenkerl - Kg- vhodné pro metrů čtverečních. Jedná se o kvalitní inovativní směs vybraných trav, . Sadba brambor Impala (sadbové brambory) á 10kg Impala (B) je odrůda pro letní a podzimní. Na přání dodáváme brambory myté.


Odrůdy brambor pro Vás pečlivě vybíráme tak, aby vlastnosti a . Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky