pondělí 4. září 2017

Pěstování canny na zahradě

Bazalka neodmyslitelně patří především ke koření v italské kuchyni a středomořské kuchyni jižní Francie. Bazalka se velmi často pěstuje také jako okrasná rostlina. Bazalka vytrvalá (Ocimum gratissimum) pochází z východní Indie. May Specifika pěstování jednotlivých bylinek, i jejich využití nejen v kuchyni.


Půjde o bazalku , tymián, petrželku, pažitku, oregano, rozmarýn, majoránku, mátu, meduňku a. Rostlina roste v trsech, je vytrvalou cibulovinou.

Sep Není to bílá bazalka , ale dřevitá, vytrvalá nebo také označovaná jako keřovitá. Přes léto je nejlepší bazalku umístit na velmi slunné místo venku . Prodáváme různé druhy bylinek určených pro venkovní pěstování , Bazalka , levandule, tymián, máta. Vytrvalý stálezelený a rozvětvený keřík, který nesnáší stín. Mar Pro pěstování můžeme zvolit jakoukoli odrůdu bazalky.


Satureja montana), označovanou zkráceně montana, . Apr Bazalku si můžete jednoduše vypěstovat doma v květináči. Jak na pěstování bazalky a její následné zpracování Vám poradí následující . Máta peprná (Mentha piperata) je hybridní vytrvalá rostlina s velmi svěží.

Obvykle se pěstuje jako jednoletka v květináči nebo truhlíku. Pěstování tulsi není složité. Ve farmakologickém průmyslu je využívána sušená nať bazalky. Je bohatá na silice jako.


U nás se pěstuje jako oblíbená vytrvalá okrasná rostlina. Při správném pěstování přežije i zimu a zvládne Vás zásobovat čerstvou bazalkou po několit let. Bazalka je nepostradatelná ingredience středomořské, thaiské a . Je velmi vhodná i pro pěstování v bytech.


Dobromysl obecná je vytrvalá bylinka. Běžné bazalky na podzim odumírají. Bazalku african blue můžete pěstovat v květináči přes zimu jako trvalku. Teplota by neměla klesnout pod C. Bazalku pěstujeme jako sezónní rostlinu, ale postupně se u nás zabydlují vytrvalé.


V našich klimatických podmínkách jsou všechny druhy bazalky letničky, existují však i tropické a subtropické vytrvalé druhy bazalek. Zvláštností vytrvalé bazalky je, že ji lze pěstovat po mnoho let a nemusí se stále opětovně vysévat. Technická specifikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky