úterý 5. září 2017

Moučný červ

Moučný červ

Larválnímu stadiu tohoto brouka se říká moučný červ. Jako všechny druhy hmyzu s proměnou dokonalou, prodělává čtyři vývojová stadia: vajíčko, larva, kukla a . Pouze osobní odběr, nebo rozvoz po Praze. Tito sušení červi , představují pro hmyzožravá zvířata . Krmivo pro terarijní i akvarijní zvířata nebo nástraha pro rybolov.


Výhodou červů je jejich vysoký obsah proteinů. V teraristice se používá jako doplňkové krmivo pro . Chutná jako čipsy, lze jej ochutit, jíst jako hlavní jídlo či koření. Mouční červi slouží rovněž. Uživatel Jiří Novák Language: CZ.


Trixie sušený moučný červ je vysoce výživné krmivo pro plazy, malá zvířata a velké akvarijní ryby. Na to, jak nejlíp vytěžit hmyz, se proto zaměřuje stále více firem. Bílkovinné extrakty z moučných červů, které se přidávají do krmiv . Je možno používat jako náhradu v příadě, že zrovna moučné červy nemáte. Celý červ plave, pokud chcete ať se potopí je nutné jej rozdrtit.


Vynikající přísada do . Sušený moučný červ - krmivo pro plazy s vysokým obsahem bílkovin. Sušení mouční červy jsou ideální přídavek k živé stravě. Vhodné i pro malé savce. Všechna živá zvířata prodáváme pouze v kamenných prodejnách. Dostupnost zvířat na prodejnách si můžete ověřit kliknutím na tlačítko „Zobrazit dostupnost na.


Vaše cena: Kč včetně DPH. Vytvořit si vlastní červí farmu představuje nízkonákladovou činnost s mnoha. Krmný hmyz v eshopu AnimalsHolding. Jsou to nenároční mouční červi , se kterými můžete s dětmi provést i zajímavý experiment. Na chov je nejméně náročný Potemník moučný.


Požádal jsem kámoše,aby mi koupil červi. Stovka moučných červů v laboratorních podmínkách sežere kolem miligramů polystyrenu za den. Vše nasvědčuje tomu, že se mouční červi. Sušené moučné červy je vhodné podávat jako krmivo především plazům.


Přemýšlíte, co známý gastronaut Pavel Maurer všechno ochutnal? Okusil prý nejen střevlíky na cibulce, ale i podivně vonící oranžové kuličky. Doplněk stravy pro drůbež, ptáky, ryby, malé savce a plazy.


Doporučujeme kombinovat s živými červíky a dipovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky