pondělí 18. září 2017

Nízké trvalky pod keře

Prodám pohonnou jednotku Dakr Panter FD r. Briggs Stratton Intek OHV BS,v provozu, návod k obsluze ,motor žere olej. Potřebujete zapojit nebo nastavit sekačky a bez manuálu či návodu k obsluze. Než začnete sekačku používat, přečtěte si podrobně návod k obsluze. Mezi jeho silné stránky patří .

Lubricate the hex shaft with 5W-synthetic motor oil,. Original-Betriebsanleitung. Uložte návod k obsluze pro další potřebu a předejto. Návod k obsluze Hobby - Zahrada - Sekačky a traktory - Sekačky. Přečtěte si návod k obsluze.


NEBEZPEČÍ – Rotující nože. Výměnu oleje provádějte dle pokynů v návodu k obsluze motoru , případně dle pokynů. Prohlédněte si krátký film ukazující krok po kroku jak připravit motor Vaší sekačky k prvnímu sekání.

Page obrázek obrázek Nabíjení akumulátoru - Jak spustit motor. Hrvatski Latviešu Polski. Před prvním pouÏitím sekaãky si pozornû proãtûte návod k. PŘEČTĚTE SI POZORNĚ ROVNĚŽ NÁVOD K OBSLUZE MOTORU.


Využity mohou být rovněž k čerpání vody ze zalitých místností (např. sklepů). BRIGGS a STRATTON série 7a 850. Tento navod k obsluze popisuje obsluhu a udrzbu motoru HONDA GCV135E –. Lanko brzdy motoru připevněte k brzdě motoru. Volt) or ( K , 2Volt) and then into a wall receptacle. Prosím přečtěte si podrobně návod k použití této domácí vodárny.


Před provozem či prováděním servisu si přečtěte návod k obsluze. Motor : Briggs and Stratton 450. Tento návod je platný pro všechny varianty pohonu MAESTRIA WT, které jsou.


A motor beszerelését a lakások motorizálásában és automatizálásában jártas. Antes de poner en marcha el motor, comprobar que el acelerador se. Pokud spustíte motor bez oleje, můe dojít k jeho neopravitelnému pockození, na které se nebude vztahovat.

Nezaãínejte práci, aniÏ si nejprve peãlivû pfieãtete tento návod k obsluze , pfiedejdete tak. Priruènik za operatora. Naudojimo instrukcija. Operatora rokasgrāmata.


Je nutné respektovat veškerá ustanovení k použitému motoru , která jsou uvedena v uživatelské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky