pátek 22. září 2017

Mouchy octovky

Když rozkvete, jsou jimi květy doslova obaleny. Adonis Blue je velmi sytě modrofialově kvetoucí motýlí keř s dlouhými . Sep Keře čilimníků (Cytisus) jsou jedním z druhů, s nimiž zahrada kvete po. Je-li rostlina v polostínu, málo kvete a následně v zimním období snáze . Rod ‎: ‎ komule ‎ (Buddleja) Čeleď ‎: ‎ krtičníkovité ‎ (Scrophulariaceae) Podříše ‎: ‎ cévnaté rostliny ‎ (Tracheobionta).


Motýlým keřem je nazýván kvůli tomu, že jeho květy lákají především motýli. Nádherně růžově kvetoucí okrasný keř. Keř , který opravdu přitahuje motýli , je letní šeřík, jinak nazývaný i motýlí keř.


Jan DOTAZ: Během léta mě zaujal nádherně kvetoucí keř. Květy velmi pěkně voněly a lákaly množství motýlů , včel i čmeláků. Zjistila jsem, že se . Prostřete sladkou hostinu, vysaďte komuli, motýlí keř. Je známá také jako letní či tibetský šeřík. V našich podmínkách kvete celé léto a motýly je často doslova . Motýlovník je keř , který jako jeden z mála kvete v létě . Buddleia davidii, česky komule Davidova, nebo motýlí keř , letní šeřík, je keř původně pocházející z Číny.


DIVOKÉ“ KEŘE NEJSOU NIJAK NEBEZPEČNÉ. Nemusí se často zastřihávat, stačí je zkrátit a vytvarovat jednou za rok koncem zimy. Květ: sytě růžový, kvete červenec - září Motýlí keř opravdu přitahuje motýly všech druhů. Jul Stačí vybrat a pěstovat takové rostliny, které na motýly fungují jako magnet. Jun Tavolníky (Spiraea) jsou krásné okrasné keře , které vás překvapí svou.


Jun Okrasné keře kvetoucí v létě - kvetoucí keře , květy léta, okrasné keře , řez, tvarování, Keře. Lidově se jí říká motýlí keř , neboť ji milují motýli. Všechny tyto a mnoho dalších keřů naleznete u nás v zahradnictví. Léto bez rozkvetlého motýlího keře si snad ani nedovedu představit. Apr Vysaďte si s námi ty správné rostliny a založte si motýlí zahrádku.


V paprscích slunce se budou nad barevnými květy trvalek, keřů i letniček. Existuje jich celá řada druhů, některé kvetou na počátku léta a jiné až na podzim. Největším lákadlem je pro motýly komule Davidova, kterou možná znáte spíše pod názvy letní šeřík či motýlí keř. May Čím motýlům učarujete?


V dobrých podmínkách dorůstá takzvaný „ motýlí keř “ výšky až m. Komule davidova je rájem pro motýly. V polostínu se komule udrží, ale hůře kvete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky