čtvrtek 1. června 2017

Jak zavařit nashi

Ve východní Asii jde o velmi důležitou plodinu. Klara: Klári, jelikož mají v Albertu v akci nashi , dělala jsem štrúdl z nashi , neměl chybu. V českém jazyce ji můžete najít pod názvy jako hruška nashi (čteno naši), hruška asijská. Skvěle se hodí do sladkokyselých omáček, marinád a na zavařování. NASHI – Hrušeň hruškolistá – Asijská hruška – latinsky Pyrus pyrifolia, anglicky Asian pear nebo nashi , francouzsky poire japonaise nebo.


Pyrus pyrifolia a Pyrus ussuriensis – Nashi hrušně patří do čeledi růžovitých ( Rosaceae) a dnes existuje spousta různých vyšlechtěných kultivarů i forem. Sterilace je konzervace, kterou se umrtví rozkladné mikroorganismy. Při vaření uniká ze sklenice . Nashi je všeobecný název pro hrušeň písečnou (asijskou). Máte někdo skušenosti s nashi ? Tento recept můžete brát i jako univerzální návod na zavařování různých dalších druhů ovoce a to nejen meruněk. Chuťově je ovoce velmi dobré a rozhodně potěší právě milovníky sladkého, protože nashi je opravdu sladké a kyselé je jen lehce.


Jak nashi konzumovat. Chystáte se zavařovat , ale vlastně pořádně nevíte, jak na to, nebo se chcete jen inspirovat recepty? V našem článku najdete obojí. Skvělý tip, jak zavařit okurky v myčce nádobí.


Turkish RecipesRaw Food Recipes Cooking RecipesCute FoodGood FoodYummy FoodNo Gluten DietFat Burning . Pokud ještě máte okurky, doporučujeme vyzkoušet tento chutný okurkový salát s mrkví. Zavařit do sklenic a odložit na zimu. Určitě už máte za sebou zavařování. Jahody, třešně , meruňky, broskve, švestky, nashi , hrušky, brambory, cibuli,.


Vzhůru na ovoce, které můžete zavařit , použít na bublaninu, nebo hned sníst! Ještě chci zavařit broskve,ale ty musím koupit. Drahuško jak máš nyní velké plody nashi ? Hned jsem běžel za Nashem mu vše ukázat.


Brácho, alespoň jedna dobrá zpráva. Megan se nám snaží zavařit a kvůli ní jsem se s Lis rozešel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky