úterý 6. června 2017

Svazenka vratičolistá

Katalog rostlin primanapady. Jednoletá bylina, která dorůstá až do výšky cm. Je velmi nenáročná na půdu, velmi dobře roste . Snáší lehké půdy a sušší plochy.


Svazenka vratičolistá je nenáročná plodina s poměrně rychlým růstem a vývojem. Silná pokryvnost jemných listů zajištuje .

Kořeny jsou velmi jemné a křehké, velmi dobře prokořeňují . Christian Quéméner 7mo. Phacelia tanacetifolia Benth. Květenství (dvouvijany) svazenky. Modrofialová květina s příjemnou vůní – svazenka vratičolistá. Do Evropy se dostala se začátkem kolonizace Ameriky jako okrasná, nenáročná rostlina.


Výborná strnisková plodina a meziplodina. Významné množství kořenové a nadzemní hmoty obohacuje půdu .

Vlastnosti: Svazenka. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší . Svazenka poslouží jako zelené hnojivo, pěstuje se na polích během léta a pak se zaorá. Je ale i ozdobou zahrady. Jde o jednoletou bylinu . Aug Kdy a kam si vysadit svazenku vratičolistou? Permakultura, Zahradnictví, Bay Area, Divoké Květiny, Zahrady, Pivo.


Sep Ideálním zeleným hnojivem je také půvabná svazenka vratičolistá. Není příbuzná s žádnou z tuzemských kulturních rostlin, nehrozí přenos . Z přírodního materiálu Biologicky rozložitelné Vyrobeno v ČR Pro přírodní zahradu Pomoc . Je zbarvena do levandulově fialové barvy. Pochází z Kalifornie. Hledáte svazenka vratičolistá ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


K posklizňové úpravě prázdného záhonu se vyplatí přidat výsev rostlin, které použijeme. Na Venkově, Zeleninová Zahrada, Bylinky, Zahrady, Květiny, Rostliny. Zdroj pinu ireceptar.


V nabídce jsou odrůdy Profa PO , Protana PO.

Přednosti svazenky: ideální meziplodina a přerušovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky