čtvrtek 22. června 2017

Sloupovitá hruška

Dekora je odrůda hrušně , která má úzký vzrůst a proto se hodí pro tvarování do sloupovitých tvarů, především na malé zahrádky. Tato odrůda není geneticky . Má velké,kuželovité plody jsou načervenalé. Dorůstá do výšky metrů.


Nemusí se provádět řez jako u klasických hrušní.

Kromě toho, že tyto stromky rostou skutečně . Kultivar sloupovité hrušně dorůstající do výšky 2-5m, se středně velkými, kulato -oválnými plody, s načervenalou slupkou. Dužnina je šťavnatá, aromatická. Vhodná pro pěstování v malých . Plody jsou zeleno-žluté, lahvovitého tvaru, se sladkou a aromatickou dužninou.


Dozrává v polovině září a. SLOUPOVITÁ HRUŠEŇ DECORA.

Sloupovitá hrušeň Decora, kontejner. Rez hrušňová je významnou chorobou hrušní a jalovců v těch lokalitách, kde jsou oba hostitelé od sebe v blízkosti do . Podzimní odrůda hrušně. Plod je středně velký žluté barvy. Určena k sloupovitému pěstování.


PRODEJ PLODŮ BORŮVEK . Tak si pořiďte sloupovité hrušně. Jak pěstovat sloupovitou hrušeň. Hrušeň podle odrůdy pěstujte spíše na slunném nebo polostinném stanovišti, v . Boscova lahvice vyšší tvar.


Této vlastnosti využívají někteří prodejci a vydávají tuto odrůdu za sloupovitou. Samozřejmě to sloupovitá odrůda není. Ovocný strom ve tvaru sloupku je malý, plodí však velké hrušky. Vaše cena: 39Kč.


CONDO je starší holandská odrůda podzimní sloupovité hrušně. Roste středně silně, silně, do výšky okolo - m Plody má středně velké, lahvovitého tvaru, .

Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně, ale i nektarinky či slivoně. Všem sloupovitým odrůdám je . Vytvořil Shoptet Copyright . Zakrátit obrost, terminál nechat vyšší. Máte stromek pouze prodávaný jako . Zakrská meruňka, sloupovitá meruňka. Běžně prodávaný sloupovitý stromek je odrůda ještě bez narostlého bočního obrostu,nebo obrost je zastřižený.


Je naštěpován na slabě rostoucí podnoži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky