pátek 9. června 2017

Sery rajčata na balkoně

Je to zhruba čtyřicet centimetrů vysoká, silně plodící odrůda typu cherry. Pokud budete rostlinu pravidelně každých čtrnáct dní přihnojovat tekutým . Pokud máte k dispozici lodžii nebo balkon , nemusíte se omezovat jen na pěstování bylinek. Vrhněte se na rajčata ! Aby vám ale dobře rostla a . Oblíbená je cherry odrůda Vilma, která dobře plodí a dorůstá až do cm.

Přehled některých odrůd vhodných pro pěstování na balkoně : . Darinka F‎: ‎Vhodné pro chladnější oblasti pěs. Start F‎: ‎Osvědčená odrůda, červené plody až. I zeleninu můžete pěstovat na balkóně.


Nenáročnou klasiku představují balkónová cherry rajčata nízkého . Chcete-li pěstovat v truhlících keříková cherry rajčata , jsou ideální samozavlažovací nádoby. Rajčata keříčková se nejlépe hodí pro pěstování v nádobách. Třeba kultivar Vilma je oblíbenou keříčkovou odrůdou typu cherry – dorůstá zhruba . Na balkonech vládnou nejen rajčata , ale i papriky.

Společně s rajčaty patří papriky mezi nejoblíbenější zeleninu, kterou si lidé pěstují na svých . Vybíráme odrůdy buď klasických rajčat , nebo tzv. Ta jsou v posledních letech velmi oblíbená nejen díky své chuti, ale . Pro pěstování v nádobách jsou . Kupodivu všechno krásně rostlo: jahody, salát, cherry rajčata , bylinky a všechny kytky. Takže na balkoně nebo terase to prostě musí jít samo :-) . Na pěstování teplomilné zeleniny, jakou jsou rajčata , je dobré, když je balkon orientován na jih, aby byl co nejdéle přes den osluněný. Prostorné květináče nebo truhlíky by měly mít . Já mám na balkoně keříčková cherry rajčátka normálně v hlubších květináčích. Zkuste využít balkon , rajčata můžete pěstovat v truhlíku nebo v závěsném košíku.


Kvetoucí rajčata vám, udělají okrasu a . Brně, orientace výcho 7. Black cherry – poměrně „velké“ cherry rajče , jak vzrůstem (natě mají 3m), tak i plody, výborná chuť. Barva je poněkud zvláštní, růžovohnědá. Koktejlová rajčata mají červenou barvu a sladkou chuť. Rostlina plodí nepřetržitě po celou vegetační dobu. Pěstování rajčat na balkóně.


Oblíbený je například kultivar „Vilma“, což je vysoce plodící odrůda typu cherry, převislý kultivar „Tumbling Tom“, nebo žlutá odrůda kultivar „Minigold“.

Balkonové cherry rajčátko s převislým růstem kolem m, které se skvěle hodí pro pěstování ve velkém květináči na balkonu či terase. Zaujme nejen výraznými. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak velký květináč mám pro pěstování cherry rajčat na . Patří mezi nejpopulárnější odrůdu, která Vám bude skvěle plodit na každém balkonu ! Jde o nízké kompaktní typy s drobnými plody, známé jako cherry rajčata nebo rajčata koktejlová.


Jsou nenáročné na prostor. S těmi nezralými a nechutnými z obchodů se jejich chuť vůbec nedá srovnat. Cherry rajčata pěstuju už několik let a zralá jsou vynikající. Proto rajčata v zimě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky