čtvrtek 15. června 2017

Postřik na puklici

Careo postřik proti škůdcům, Careo Combi Tyčinky proti škůdcům, . Kolem sebe si vytváří voskovitou schránku, která ji má chránit před nepřáteli i chemickými postřiky. Jak poznat škůdce, jak určit škůdce na rostlinách, jak poznat puklice , červce. Puklice jsou nejzákeřnějšími škůdci . Přírodní prostředky proti puklicím.


Olejové přípravky ucpávají dýchací otvory, takže škůdce musí být při postřiku.

Pokud se na stoncích, listech či řapících pokojových rostlin objeví béžové nebo hnědé, polokulovité útvary,. Přípravky se používají ve formě postřiku. Paní Aleno, puklice je dosti úporný škůdce, já tedy pokud na některé rostlině puklice objevím, tak se jí hned. Dobrý den, mám pro vás typ na přírodní postřik. Vámi doporučený postřik k likvidaci puklic není příliš účinný.


Protože nejsem fanda chemických postřiků , inspiroval mě článek v časopise . Je třeba zlikvidovat je mechanicky – rozmáčknutím, . Všechny tyto faktory podporují náchylnost rostlin k napadení škůdci a nemocemi. Dnes se zaměříme na příčiny napadení červci a puklicemi a .

Mšice a puklice bývají velmi častým problémem pokojových rostlin. Odborníci nám doporučili řepkový postřik , který si snadno vyrobíte doma a. Olej účinkuje na mšice, svilušky, puklice a štítenky hlavně tím, . Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i. Přirozenými nepřáteli puklice švestkové jsou mimo jiné četné druhy chalcidek. Anglický název ‎: ‎European fruit scale, Brown sc. Smutnice je malá černá muška, která se pohybuje . Ostatní škůdci, 3-.


Přezimující škůdci ve stádiu naléva (jarní postřik ) jících se . Je vhodné pro zvýšení účinnosti přidávat do postřiku smáčedlo např. Postřik opakujeme 3x v intervalech 5-dní. Brak Thru a střídat přípravky. Můžete zakoupit přípravek k postřiku v obchodě, i třeba ekologický složený jen z. Samičky puklic mají těla dlouhá až mm. Teprve poté aplikovat postřik.


Největší potíž je s rozpuštěním voskového obalu, který puklici před postřiky chrání. Decis, Mospilan, Biolit nebo Puklistop. Pokud máme více rostlin a mechanické odstraňování je příliš náročné, je možné použít opakovaný postřik insekticidy tzn.


Postrik S ochranou je treba vetsinou zacit jiz v polovine cervna a podle potreby osetreni opakovat v zavislosti na prubehu pocasi a vyskytu prvnich priznaku.

Proti puklici švestkové lze doporučit postřik Calypso 4SC, Mospilan SP, Reldan či Sulka. K ekologickým postřikům patří přírodní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky