úterý 27. června 2017

Odchyt kun

Kuna patří mezi druh škůdců, který není možný hubit. Zavolejte proto odborníky na odchyt kun od firmy Dopareal. Dopareal ví jak na kuny a zná účinné pasti na kuny a následný odchyt kun kvalitně zařizuje. Fungujeme v Středočeském kraji a ve městě Praha.


Umíme provést profesionální odchycení a vypuštění kuny do přírody. Zbavíme vás tohoto roztomilého živočicha, který ale umí napáchat značné . Zvířata - Odchyt kun inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Video návod na nastražení sklopce na kuny, tchoře a kočky, lapák, sklopná past na odchyt kun - hunting. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o tom, že vzhledem k současné situaci a nařízení vlády máme mírně upravené podmínky pro osobní odběr. Ocelová pozinkovaná past na živý odchyt kun , norků, tchoř, koček a jíných zvířat. S naší odchytovou pastí přemístíte jednoduše polapenou živou kunu.


S hubení kun se neváhejte obrátit na odborníky. Jediným povoleným způsobem je odchyt kuny do sklopců. Usadila se vám v autě nebo v domě kuna? Nasaďte účinný plašič nebo speciální pasti na odchyt kun. LIKVIDACE KUNY – MŮŽETE KUNU ZABÍT?


Dle zákona nesmí být kuna týrána či usmrcena! Sklopec na odchyt kun , norků, tchořů a koček ZL82x26x- kvalitní past na škodnou. Podle uveřejňovaných ročních statistických výkazů se počet ulovených kun lesních. Naše firma se přímo odchytem nezabývá, pouze půjčujeme sklopné pasti, potřebné k odchytu. Cena je 5Kč za měsíc, každý další týden je Kč.


Odchytová past slouží k selektivnímu chytání kun, tchořů, koček, mladých lišek a velikostně jim podobných a . Past na odchyt kun , koček, liščat atd 120x24xcm. Jednostranná past je ideálním produktem pro odchyt kun , koček, tchořů a amerických norků. Extrakt přírodních vůní silně lákající je bezpečný a není jedovatý.


Na středový hák nášlapu pasti č. Sklopce - pasce Typ - Pasca na živú návnadu – na odchyt kún, tchorov, líšok. Pascí sú vyrobené z pozinkovaného zváraného pletiva. Nie je nutné ich natierať. Služby - Odchyt kun inzercia.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Chytit kunu nemusí znamenat, že musí být okamžitě zabita. Ocelová past nabízí kompromis mezi námi a kunou a umožňuje hygienicky kunu zachytit.


Sklopce to jsou drátěné komorové nášlapné pasti, klece na odchyt živých kun. Spreje slouží na odpuzování kun hlavně z motorů aut, ale i jako pachový ohradník . Tato past s dvoustrannými dvířky je bezpečná a šetrná pro odchyt zvířat, např. Díky pevnému drátování nevystavujete sebe ani.

Odchyt kun

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky