pátek 9. června 2017

Soukroma sauna plzen

Oddělená privátní sauna až pro osoby s vlastním vchodem je v provozu od 09: do 22:00. Dárkový poukaz do 3sauny. Darujte svým blízkým poukaz s kreditem pro vstup do první samoobslužné sauny v Plzni. Hodnotu poukazu si určíte sami, . V atraktivním designovém interiéru na vás čeká kombinovaná sauna , vířivka s přelivem, relaxační lůžko a další vybavení.


Provozní doba: nonstop, po předchozím objednání.

Telefonické objednávky vyřizujeme denně od 8. Rádi Vás přivítáme v našich. V našich nově otevřených saunách a koupelových vanách v Bendově ulici v Plzni si opravdu odpočinete. Všechny sauny jsou privátní , přijďte ve dvou a nikdo . PRIVÁTNÍ WELLNESS V CENTRU PLZNĚ. Parní sauna je stejně ozdravující jako příjemná. Privátní zóna obsahuje.


Vířivka, dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou.

Wellness Club Plzeň - Free Time Centre. Bazén, vířivá vana, privátní sauna. Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně. Rodinná sauna nabízí útulné prostředí pro malé skupiny či rodiny s dětmi s využitím polohovacích lehátek.


V romantickém prostředí sauny se mohou zrelaxovat . Pak jste tady správně. Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . Nevšední relaxační centrum Saunový ráj v Holicích ve Východních čechách. Sauny, páry, masáže, vířívka aj. V okolí Pardubic, Hradce Králové, Vysokého mýta.


K dispozici vám je vířivka, finská sauna a odpočívárna s lehátky. LUXUS BEZ KOMPROMISŮ. The book is an expert opinion not only of doctors from Plzen itself, who mostly studied at the Medical Faculty of Charles University and works at . Přijďte si k nám odpočinout a načerpat energii. První opravdová samoobslužná sauna v Plzni umožňující diskrétní vstup přes vlastní mobilní telefon. Finská sauna (teplota - 95° C, malá vlhkost vzduchu).


Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás!

Lochotínská Plzeň. SAUNA sauna je zpravidla v provozu od úterý do pátku dle objednávek na tel. BAR nekuřácký bar je otevřen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky