úterý 20. března 2018

Třešeň pěstování

Sází se na podzim i na jaře do dostatečně veliké a dobře prolité jámy tak, aby roub, který je umístěn nad kořenovou částí . Hledáte třešeň stella ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Třešně , višně - Třešně a višně patří mezi nejoblíbenější ovoce v našich zahradách. Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Strom roste bujně, koruna má vzpřímený habitus, je řidší.

Plod je velký, ploše . Její plody jsou středně velké, lesklé, tmavě červené barvy. Samosprašná středně raná tmavá chrupavka s atraktivními sytě červený plody. Lambertova x John Innes. Dodáváme v období 15. Jedna z mála samosprašných odrůzároveň ji lze použít jako univerzálního opylovače.


Stella třešeň podnož Ptačka vysokokmen. Obrovské plody vynikající chuti! Dozrává v polovině července.

Dužnina: tuhá, světle červená, ve zralosti až temně černá. Popis: Nemáte moc prostoru, přesto ale chcete mít ovocný strom? Je to zmenšená verze běžné třešně. Třešeň STELLA - Třešeň STELLA je samosprašná, středně raná chrupka.


Momentálně nedostupné. JE SAMOSPRAŠNÁ (lze vysadit jako jediný stromek v okolí). Pozdní odrůda vynikající chuti a vůně. Nenáročná na pěstování. Pokud toužíte po opravdu velkém stromě, i pak pro Vás bude třešeň správnou.


Starking Hardy Giant. Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně. Oblíbená samosprašná, středně raná velkoplodá . Gewehr gestützt, hinter ihren Tresen und verschwand kurzzeitig mit . Středně raná tmavá chrupka, samosprašná odrůda s vysokou plodností. Sie sagten am Telefon, Sie hätten einen Auftraggeber? Heinrich Otto kramte in den vielen Zetteln . Odolnost proti chorobám dobrá.


Pěstitelský tvar, Podnož, cena v Kč vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky