úterý 27. března 2018

Elektrická katrovačka zeminy

Díky dlouhému profilu bubnu je pracovní efekt zařízení velmi precizní. Cena elektrické katrovačky vychází kolem. Elektrická bubnová kátrovačka zeminy. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada uživatele Fox. Kdo prodá elektrickou.


Prosévačka, Přesívačka, katrovačka , scheppach RS 400. Nabízím k zapůjčení přesívačku . BIZIM K PROnaJMU MOBILNI TRIDICKU ZEMINY ,SUTI A V. SEMIMOBILNÍ KOMPLETNÍ ELEKTRICKÁ RECYKLAČNÍ LINKA. Kátrovačka zeminy - elektrické kátro - inzerce, prodám. Třídička zeminy - Mobile Trommelsiebanlage - Duration: 0:49. Půjčovna Přesívač zeminy rs 400.


Ceník půjčovny strojů a nářadí. Zvýhodněná sazba: 2Kč, 280 . Doba, bez DPH, s DPH. Přesívačka ( katrovačka ) zeminy (kamení,kompostu) ze staré míchačky. Určitě by podle vlhkosti a jílovitosti zeminy chtělo sklon přizpůsobovat. Zatím řešíme pouze zapuštěním předních nohou do terénu.


Prakticky neustále jsem potřeboval řešit velké množství kvalitní zeminy bez kamení pro srovnání trávníků po přejezdu automobily a nebo zakládání trávníků . LŽÍCE, KLADIVA, VRTÁKY, KLEŠTĚ. Doporučujeme pro vás. Plošina nůžková elektrická - m. Katrovačka – prosévačka – prohazovačka oko 4mm, rozměr rámu.


Vibrační nebo rotační třídička, prohazovačka , zeminy. Inzerát Prohazovačka – katrovačka s okem 19mm v okrese Praha-výcho cena 490Kč, od Petr K. Ruční prosévačka - katrovačka kompostu, hlíny, písku, štuku, ocelové síto v dřevěném . Registrován: ned bře 1 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky