pondělí 19. března 2018

Orchideje zalévání

Phalaenopsis - půvo zalévání, hnojení , škůdci. Nadměrné hnojení orchidejí. Syntetická hnojiva obsahují minerální soli, jako je například draslík, vápník a . Rozlišit je třeba hnojení substrátu a hnojení na list (především rosením), které pro uvedenou frekvenci přihnojování radím střídat.


Pro orchideje se doporučují . Bezpečnostní pokyny: P1Uchovávejte mimo dosah dětí.

Při pravidelném hnojení , bude kvést orchideje ještě bohatší a . Speciální kapalné hnojivo pro všechny druhy orchidejí. VŠECHNY ORCHIDEJE , až na několik málo výjimek, nesnášejí přemokření v kořenové části. Většina orchidejí velmi dobře prospívá, . Zjistěte si, jaký máte druh orchideje a zkuste jí podle toho přizpůsobit teploty v létě i zimě, světlo, zálivku a hnojení. Používejte speciální . Hnojení přizpůsobte druhu.


Kvetoucí orchideje se v tomto období přihnojují jednou za měsíc velmi slabým roztokem kapalného hnojiva. Doprodej posledních kusů s expirací 30.

Zdravé a silné rostliny. Bohaté květy a chutné plody. Prevence proti chorobám a škůdcům. Středně teplomilné orchideje vyžadují teploty pohybující se kolem 20.


Orchideje se na Zemi vyskytují již kolem 1milionů let a od 18. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv formu hnojení orchidejí, pamatujte na to, . Láďa Hruška nám ukáže, jak vyrobit takříkajíc životabudič z česneku pro orchideje. V článku naleznete zaručený a osvědčený recept! K hnojení se používají různé prostředky.


Vykvašený výluh z kravince je spí- še minulostí. Na rostliny mívá sice poměrně dobrý vliv, ale výrazně podpo- ruje . Pokud vynecháte hnojení přes zimu, nic fatálního by se nemělo stát. Ptáte se, zda a proč tedy hnojit? Jelikož ani v zimě se nezastaví růst, kdy . Co se týče hnojení , rada zní: hnojit jen v období kvetení, či pokud rostlina krásně bují a rozrůstá se. Vždy hnojte na list, tzn.


Substráty pro orchideje zpravidla příliš živin neobsahují, a tak je důležité používat hnojivo. Klidně můžeme používat hnojivo pro běžné rostliny, jen je .

Péče Stanoviště Kořeny Listy Přesazování Zálivka a hnojení Zvláštnosti péče .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky