pátek 9. března 2018

Látky s indiánskými motivy

Pestré barvy na indiánských látkách, které své vzory získávají navzájem propletených nití. Indiánské látky využijeme na dekorace, povlaky, potahy, ale i typické . Materiál: bavlna, elastan. Barva: bílá, červená, zelená. Vlastnosti: hladký, elastický, matný, .

Bavlna dětská indiánský motiv. Buďte první, kdo ohodnotí tento produkt. Tento produkt nelze objednat.


Vesmír - bavlněná látka , plátno Má atest Oeko-Tex Standard 1Krásná látka s motivem vesmíru Použití například na povlečení, závěsy, polštářky, zástěrky, . Indiánská látka s motivem geometrických tvarů v modrých odstínech je. Tkaná polyesterová látka s indiánským vzorem květin v kombinaci dvou barev. Motivy Inků Indiánů, khaki-šedá tričkovina oboulíc, potištěný bavlněný úplet, látka metráž.

Látku si vyberete pomocí rolovací nabídky, můžete zvolit mezi látkou v metráži, panelem látky či vzorkem. Látka na metráž: Látku si zvolíte v. Prýmek – lampas indiánský motiv. Můžete s ním ozdobit. V období naskladňování látek z předobjednávek je potřeba počítat s delší lhůtou dodání než látky zpracujeme. Maximální úložní doba otevřených objednávek je . Srážlivost - Složení: 1 bavlna Doporučení výrobce: Prát na 40C s podobnými barvami.


Důležité informace: Nutné počítat se sražením látky o cca 5- po prvním vypraní. Lehká bavlna pro teplé dny. Tato látka se zvlášť dobře hodí na oděvy jako šaty, kalhoty, sukně a halenky. Místnost je vyzdobena různými motivy , které jsem nasbíral. Michael Miller Flock Birds White Návrh Dětských Pokojů, Pozadí, Látky , Vzory, Animales.


Tištěný motiv barevnébarevná pírka. Zhusta v tomto ohledu využívá motiv šťastného divocha, který obohacuje o svá. Na počátku zájmu o psychedelické látky a jejich účinek totiž stojí výrazná osoba .

Poslední rozměr, který zmíníme v souvislosti s motivem divočiny v Beyově spiritualitě, je vazba. Bey se identifikuje vedle původního indiánského obyvatelstva. Set“ se týká mentálních a emočních stavů jedince, který látky užívá, zatímco . Bílé bavlněné plátno, růžovošedý indiánský motiv. Množství látky stačí na: 2x polštář rozm. Na látce jsou indiánské motivy na tyrkysovém podkladě.


MUNTO-EE-GUN (posvátná látka ) - označení pro látku , ve které bylo uložené tetovací náčiní, indiánský kmen Cree. MURIMURI – motiv tetování na lopatce, . Jde o jeden z nejuniverzálnějších materiálů, který můžete použít v dekorační i oděvní tvorbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky