pondělí 28. srpna 2017

Prodej meruněk středočeský kraj

Prodej ovoce a zeleniny. Pěstujeme a třídíme ovoce: jablka, hrušky, višně, meruňky , třešně. Středočeský kraj : Farma Dryák (Slánsko, Vítov 17) – pan Karel Dryák, . Zmapovali jsme přehled prodejců meruněk v ČR. Na Moravě je koupíte už za Kč za kilo a třeba ve Středočeském kraji za kilo zaplatíte i 65 . Upřesnit výběr: Zpět. Meruňky už jsou v prodejně.


Kromě jahod se firma zabývá také prodejem meruněk , třešní, malin. Rodinná firma nabízí samosběr a prodej třešní a meruněk , koupíte zde . Naše ovocnářství se věnuje pěstování meruněk , broskví a švestek vysoké kvality. Zajišťujeme prodej malého množství ovoce pro drobné odběratele i pro velkoodběratele. Rodinné sadařství obhospodařující ha meruňkových sadů.


V ovocnářství ve Slaném pěstujeme a prodáváme ovoce. EB Fruit – specialista na prodej ovoce – prodej jablek. Hlavní část naší produkce tvoří prodej jablek. Jahody, třešně , meruňky , broskve, švestky, brambory, cibuli, . S výběrem odrůd Vám pomůže naše tabulka - doby zrání meruňek.


Eshop bude znovu spuštěn od 1. Missing: středočeský ‎ kraj Samosběr meruněk – Sportuj. Seznam sadů, kam můžete zajet na samosběr meruňek. Získáte tak kvalitní České meruňky za dobrou cenu. Paní Wesselá z Moravy bude v úterý 14.


Kácově na náměstí prodávat . Sortiment se bude během prodeje měnit! Jarní prodej bude zahájen 13. Opatření se týká maloobchodního prodeje , stravovacích provozoven a ubytovacích služeb. Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí.


S láskou obhospodařujeme českou půdu. Rybíz, meruňky nebo švestky. I v Praze dozrává úroda.


Pokud byste si rádi čerstvé ovoce nasbírali a nemáte vlastní zahrádku, máme pro vás tip . Návštěvníci se mohou těšit na ochutnávku i prodej nejrůznější produktů od piva, masa, mléka až po ovoce a zeleninu. Všechny potraviny jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky