středa 30. srpna 2017

Barevna stepka

Inzerát Mulč barevná štěpka v okrese Olomouc, cena 160Kč, od Stejskal Michal na Sbazar. Popis: Barvený mulč - (štěpka). Kč za balení, které . Barevná štěpka - STEPKY.


Použití a charakteristika: Je vyrobena z přírodní štěpky s rovnoměrnou strukturou ze dřeva jehličnatých stromů zbavených kůry. Chrání půdu před růstem plevele, velice dobře zabraňuje vysychání horní vrstvy půdy a udržuje . Mineralizovaná štěpka je jednička oproti barevné mulčovací kůře. Zvlášť skvěle se barevná štěpka hodí k výzdobě předzahrádek, reprezentativních prostor a parkovišť. Plantop - l cihlově červený. FLORIA Decorative ColorMulch je vysoce dekorativní a mulčovací materiál vyrobený z odkorněného dřeva jehličnanů.


Vyniká dlouhou životností na záhonech. Další možností mulčování je použití barevné mulčovací kůry, či spíše dřevní štěpky. FLORIA prodáváme v barvě žlutá, oranžová, hnědá a cihlová ceníková cena za pytel litrů je 245. Nabízíme v balení: litrů. Dřevěná štěpka je impregnovaná přírodním pigmentem.


Služby - Mulc stepka inzerce. Mulč - štěpka vhodná k dekorativním účelům na skalky, zahrady,dět. Buková štěpka na uzení 15kg 1-4mm Vladeko. Stejně jako barevná štěpka mohou v zahradě plnit dekorační funkci také štěrk a oblázky.


Oblázky se nejlépe uplatní u zahradních vodních . Pro balkonové rostliny. Jaaanosiiik stanislav stepka produkt. Jááánošííík - Stanislav Štepka. Mulčovací kůra barevná - štěpky ´l´.


Kategorie: Substráty. Tvar: Vaše cena: 24Kč s DPH. Pytel o objemu 1l - zrušeno. Vak o objemu m3. Je známo, že barevná štěpka je odolnější než kůra.


Vybírat můžete z odstínů žluté, cihlové, oranžové, zelené a hnědé. Výhodou štěpky oproti . Barvy: žlutá, červená, oranžová. Složení : odkorněná dřevní štěpka s rovnoměrnou strukturou a dlouhou životností, barvená ekologicky nezávadnými barvami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky