pátek 25. srpna 2017

Borůvka kamčatská wojtek hnojeni

Jako druhou odrůdu Vám doporučujeme Wojtek kterou máme také v naší nabídce. Představujeme Vám další borůvku , která nepotřebuje rašelinu a můžete ji tedy vysazovat do. Unikátní a úplně nové krystalické hnojivo , které obsahuje aktivátor kvetení.


Nedaří se vám pěstovat zahradní borůvky ? S borůvkami ovšem nemá . Na rozdíl od borůvek se nesází do kyselé. Wojtek je oblíbená, polská odrůda kamčatské borůvky. Každé dva až tři roky, na podzim, keře hnojíme rozloženou mrvou a kompostem.


Lonicera kamtschatica Wojtek. Florapark zahradnictví eshop - zahradnické potřeby, hnojivo , substráty. Zcela nenáročný keřík, nesoucí v létě bohatou úrodu modrých sladkých plodů podobných borůvce plných vitamínu . Plody dozrávají již koncem května.


Nejranější ovoce zahrady. Zelené hnojivo z bylin a permakultura Květiny, Rostliny. Bylinková Zahrada, Ovocné Stromy, Zahrady, Borůvky. Vzrůst je chuchvalcovitý se . Raná odrůda kanadské borůvky vhodná i pro začínající pěstitele.


WOJTEK , lonicera kamtschatica wojtek. Používejte speciální hnojiva ,můžete použít i Kristalon v doporučeném dávkování. KANADSKÁ BORŮVKA ´REKA´ - Raná.


Zimolez kamčatský kvete již během dubna a plody dozrávají v průběhu května. Středně-časná odrůda (ovoce dozrává v první polovině června) začíná rozkvétat několik dní před odrůdou „ Wojtek “, z výsadby keřů . Předloni jsme zakoupili kamčatskou borůvku , na které dozrály tři chutné plody. Loni však rostlině květy brzy opadaly a plody nebyly žádné. Hnojiva nesmí obsahovat.


Vícesložkové minerální hnojivo určené k hnojení borůvek a ostatních . Kořeny zahradních borůvek jsou citlivé na chlór, takže hnojiva obsahující chlór nejsou vhodné. Zimolez modrý nebo-li kamčatský je nenáročný ovocný keř. Kamčatka (Rusko : poloostrov) (4).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky