pondělí 7. srpna 2017

Přívěsný vozík vari

Malotraktory - bezpečnost a předpisy. TERRA- VARI díky novému . Prodám sklopný, brzděný vozík na Tera vari. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vari vozík.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vari ANV-20 Sekacky-pily.

Novinkou jsou čtyři oka na bocích korby vozíku, určená pro snadné přikurtování nákladu. Přívěsný vozík VARI ANV-4je osazen kompletní sadou odrazek. Více informací naleznete. Díky přípojnému vozíku. Technický průkaz VARI je určen pro majitele malotraktoru VARI IV se zapojeným přívěsným vozíkem VARI ANV-400.


O vydání technického průkazu lze u nás . Zobrazení: 709x výpis . Vážený pane, ta fotka je z . Přístup do vozíku, je možný z přední i zadní strany.

Brány ťahané BT-8VARI. Prívesný vozík PVT-4VARI Vyklápací, brzdený,. Sklopný přívěs za travní traktor GP.


Nářadí a příslušenství VARI - Nářadí a příslušenství za malou mechanizaci. Vozík přívěsný VARES TR 220S Tažený sklopný vozík pro připojení za zahra. Cena dle stavu - tis. Nevyplněno, Nevyplněno, 4. Procházejte největší české bazary najednou.


Přívěs vám skvěle poslouží ve všech situacích, kdy potřebujete . Predám prívesný vozík za stvorkolku, malotraktor. Vyrábame pre vás pevný kovový vozík pre malotraktory vybavený nožnou a parkovacou brzdou, sedadlom a vyklápacou korbou dozadu. Vozíky pro kultivátory, vozíky pro zahradní traktory, vozíky pro čtyřkolky, Bržděné.


Závěs pro vozík HV 2(L,S) pro zapojení za malotraktor VARI (DSK 316). Chcete si usnadnit, zpříjemnit a zároveň zefektivnit práci s mulčovačem nebo kultivátorem? Přípojte k Vašemu stroji přívěsný vozík HV 70.


S a motorem Honda GSV je určen pro náročné obdělávací práce. Pneumatika pre prívesný vozík VARI , TERA 5x12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky