pondělí 17. července 2017

Samosprašná třešeň stella

Dužnina je velmi šťavnatá, aromatická, sladce navinulé . Její plody jsou středně velké, lesklé, tmavě červené barvy. Samosprašná velmi plodná odrůda, vhodná i jako opylovač pro další třešně. Lambertova x John Innes. Růst je středně bujný až slabý. Třešeň Karešova je vhodná do všech pěstitelských oblastí.


Vhodní opylovači jsou např. Třešeň LAPINS je pozdní, samosprašná , tmavá chrupka. Jedná se o křížence odrůd Van a Star.


Středně velké až velké plody ve tvaru srdce mají sytou , temně . Původní česká raná odrůda třešní – srdcovka. Je samosprašná , vhodná i jako opylovač pro další třešně. Stella má nižší pevnost plodů, . Jedna z mála samosprašných odrůzároveň ji lze použít jako univerzálního opylovače. Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně.


Předností je samosprašnost , pevnost a dobrá chuť plodů. Nedostatkem je citlivost k praskání . Záruka, CENA JE KONEČNÁ. Plody třešně Lapins . Pozdní samosprašná tmavá chrupka, zraje v 6. Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Sází se na podzim i na jaře do dostatečně veliké a dobře prolité jámy tak, aby roub, který je umístěn nad kořenovou částí . Hledáte samosprašné odrůdy třešní ? Třešeň ´Grace Star´ Balení: prostokořenný stromek, Podnož: colt. TŘEŠEŇ STELLA - SAMOSPRAŠNÁ. Vaše cena: 27Kč.


Višeň samosprašná pozdní ´MORELA´ podn. Třešeň STELLA - Třešeň STELLA je samosprašná , středně raná chrupka. Na trvalé stanoviště byl strom vysazen v . Počet kusů v balení:ks.


Všechny nabízené druhy jsou samosprašné. Strom roste středně . Leda že by byl u Vás slabý výskyt tohoto škůdce. Velkou předností je její samosprašnost.


Naleznete zde například rozdělení třešní či mýty o třešních. Výsledkem je unikátní aroma třešně , PLODY kulaté, velikostně mezi třešní a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky