čtvrtek 27. července 2017

Dřevěné sudy na koupání

Celodřevěné sudy vyrábíme ze dřeva. Dřevěný koupací sud Klasik - s vnitřním ohřívacím kotlem. Slaná voda koupání nevadí a sud před mrazem ochrání. Koupat se v sudu lze i bez filtrace a chemie.


Avšak voda by se měla před každým koupáním vyměnit, bez ohledu na počet koupajících, nebo interval koupání. V naší nabídce najdete dřevěné i nerezové koupací sudy.

Náš sud je řemeslně vyráběná káď z kvalitního dřeva různých velikostí, dle vašich požadavků. Na první pohled rozdíl nepoznáte, oba jsou vyrobeny převážně ze dřeva. Koupací sud NEREZ byl navržen s ohledem na . Užijte si požitek při koupání v koupacím sudu.


Wellness koupací sud z masivního dřeva s kamny na dřevo z . Pobyt v dřevěné kádi se nedoporučuje osobám s vysokým krevním tlakem a kardiakům. Pobyt v sudu je navíc společenská záležitost - koupat se můžete podle velikosti sudu ve - lidech - ideální jako překvapení na domácí party. Stále více oblíbené koupací sudy na zahradu, nebo také kádě - HOT TUB, jsou určeny k relaxaci a odpočinku.


Bazén z plastu a betonu Vás přežije, ale bude studený a chladný.

Svoje pozitiva má i fakt, že se koupete pod širým nebem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Všechny horké koupací sudy jsou zpracovány ze severského dřeva. Jak Vám ještě můžeme pomoct zpříjemnit pobyt na Vaší zahradě?


Ideální je naložit Vás do sudu , přesněji naložit. Dům a zahrada - Koupaci sud bazar. Prodám koupací sud domácí výroby, materiál vany bazénový p. Zahřívání vody v sudu může trvat 4-hodin, koupání je proto nutné . Věděli jsme však že do dřeva více nepůjdeme, protože pohled na hromadu . Estonské dřevěné kádě.


Dřevěná káď pro až osob o průměru 2cm. Svým vzhledem připomínají venkovní koupací sud , který je originálním. Prodáváme finské sudové sauny, což jsou celodřevěné venkovní sauny ve tvaru velkého sudu z velmi kvalitního severského dřeva.


Máme lepší řešení – dřevěný koupací sud ! Nejen že si požitek z pobytu ve vodě zpříjemníte přírodním materiálem, ale navíc si vodu můžete ohřát . Umístěním kamen mimo koupací sud vznikne uvnitř sudu více prostoru pro koupání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky