čtvrtek 13. července 2017

Catalpa na prodej

Catalpa na prodej

Campanula isophylla Lidově: ženich a nevěsta. Orchidejka Dendrobium. Celosia cristata nevadlec. Nevím jestli taky patří sem babičkovské ženich a nevěsta , poprve letos získáné,. Zelené střípky zitzdrave.


Na léto je vozíme na chalupu mezi okna, tam se jim daří snad . Svatební kytice a korsáž pro ženicha jsou neodmyslitelným doplňkem každé svatby. Ibišek velkokvětý - průměr květu 20cm. Letos mi dělá radost.


Jen mě mrzí, že k nevěstě nemám ženicha. Ale snad jej časem seženu. Bíle kvetoucí forma se nazývá nevěsta , modrokvětá . Nechyběly ani „ ženich a nevěsta - zvonek stejnolistý se široce. Zvonku stejnolistému se lidově říká ženich (modrý) a nevěsta bílému. V zimě ji přezimuji na okně uvnitř kde má okolo stupňů a . Květina - ženich a nevěsta - Poradte.


Zvonek má rád světlé stanoviště. Na tmavém stanovišti listy žloutnou. V létě zaléváme vydatně a pravidelně. Vytváří na svých převislých stoncích bílé nebo modré květy. Substrát udržujeme stále vlhký, na zimu ovšem zálivku omezíme.


I latinský název campanula znamená v překladu zvonek. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také. Nevěsta z Lammermooru – historický . Tyto byliny, známé jako „ ženich “ a „ nevěsta “, když rostla v mé babičky, a pak - mou matku, lásku bílou a modrou počtu flower hvězdy předány . Populární je tato květina známá jako „ nevěsta a ženich “. Takové neobvyklé jméno rostliny se objevilo, protože její květy jsou bílé nebo modré. Kvetinové nevesty a ženicha znamenie. Existujú dva jednoduché spôsoby, ako . Zajímavá rostlina dostala jméno . Milovala mnoho pokojových rostlin, která je většinou známá jako nevěsta a nevěsta , má jiná jména.


Catalpa na prodej

Typickým příkladem je ženich a nevěsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky