čtvrtek 13. července 2017

Vozík za tera a vari

Přes půl milionů uživatelů za den. Prodám sklopný, brzděný vozík na tera Vari. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vari vozík. Vozík za VARI - TERA.


Prodáváme, kdyby se někomu hodil - ozvěte se. Při rychlém jednání sleva.

Dom a záhrada - Vozik vari bazár. Vyhráno uživatelem A. Zobrazení: 709x výpis . Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat? Vážený pane, ta fotka je z . Závěs pro vozík HV 500-5. Tvcetne kol a zavazi v kolech za 12tis.


Pro majitele TERRA - VARI.

Přímo připojitelné stroje. Cena dle stavu - tis. Bazar, Podat inzerát. Inzercia - Stroje, Traktory, malotraktory. Predám brzdený prívesný vozík za tera - vari.


Zasíláme jednou za měsíc. Přijímáme i objednávky na tel č. Děkujeme za pochopení a přejeme zdárné překonání této krize bez jakékoli újmy. Záves Z-slúži k pripojeniu vozíka ANV-40 nosiča náradia AV- 3. Na úvod ZAHRADNÍ PROGRAM Kombinátor VARI K-70.


Kompatibilní se stavebnicí TERRA , VARI , AGZAT a DAKR. Přepravní vozík vyklápěcí se závěsem VARI ANV 3kola 8. Rozchod kol je 6mm. Hledáte Tera Vari vlek, vozík ? Sedačka AV-brzdená, pripojiteľná k malotraktorom Vari IV.


V dnešním videu uvidíte jak jsem si vyráběl přední vozík. PŘIHLASTE SE NA ODBĚR! Sadzač je vhodný za -Agzat, Tera , Vari ,Hecht,Forte,Zubr, a pod.

Lehký plechový vozík za malotraktor, velikost korby 170x120cm, cena 2. Terra a Vari náhradní díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky