pátek 28. července 2017

Pojízdný kurník pro slepice

Vzhledem k tomu, že už nejsme velká rodina, stačí nám cca slepic , tak by malý kurník byl dostačující. Pátrala jsem tedy dále na internetu a . Pojízdný kurník pro slepice - iFauna. There are pages in the downloadable PDF file. This detailed plan-set with step-by-step .

Když po týdnu spasou trávu ve výběhu, slepice prostě nažene do kurníku na kolech a přeparkuje ho o kus dál na zelené louce. Zvířata - Pojizdny kurnik inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Prodám pojízdný kurník až na slepic. Nemusíte nic zařizovat a s. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Teď má ve Zlatníkách mobilní kurník , který se co týden posouvá, takže slepice mají vlastně stále nový výběh. Slepice jsou pořád na trávě, . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kurník. Nebo zadejte inzerát. NOVÝ kurník pro slepice. Inzerát byl odebran z. Kurník pro chov slepic mobilní.


Do vyprodání všech položek. Všechno tohle vám vyřeší nápad jménem mobilní kurník. Tento kurník není nic jiného než obyčejná dřevěná bouda pro slepice na kolečkách.


Postavte si pojízdný kurník pro slepice. Stačí si obstarat potřebný materiál a mít kousek typicky české zručnosti. S pojízdným kurníkem budou mít slepice i kohout vždy čerstvou zelenou trávu. Mobilní kurník je vlastně takový kurník na kolech, který se snadno přemístí“, vysvětluje Josef Dvořák.


Vejde se do něj hejno 2slepic , které je . Skvělá výrobna domácích vajíček bez rozhrabání trávníku. Zatěžuje vás každodenní otvírání a zavírání slepic ?

Koupím pojízdný kurník , případně uvítám kutila, který by ho vyrobil. Město: Bruntál Email: alice. Malý dřevěný kurník pro slepice a drůbež vhodný pro chov 3-slepic a drůbeže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky