středa 27. července 2016

Pepino gold zralost

Máte malinký balkon a nevíte, jak ho prakticky využít? Původ má v Jižní Americe. Paní Sklenářová, tady opět Markéta.


Pokud to půjde, vyfoťte vaše pepína, ráda bych porovnala, co roste mě. Píšete, že některé plody jsou až v prosínci. Receptář prima nápadů internetová. Dorůstá do výšky až cm.


Květy pepina gold jsou podobné květům brambory. Pepino gold je vytrvalá rostlina. Plody mohou dorůst až do . Máte rádi experimenty, spadké plody a nemáte třeba ani zahrádku?


Vypadá jako meloun, ale meloun to ve skutečnosti není. Nicméně Pepíno gold je druh exotického rostliny, která má lahodnou chuť a můžete ji . Zralost polovina září. Toto je Pepíno Gold z loňského řízku. Solanum muricatum - pepino Pep_no_Gold. U této odrůdy se poměrně obtížně určuje úplná zralost plodu.


Ovoce pepino (foto) výsadba a péče, odrůdy. Jako zralost se zelené hladké míčky stávají žluté s fialovým pruhem. Pravdivá Slova, Kariéra, Karma, Citáty, Motivační Citáty, Moudrost, Lodičky. V minulém století se Pepíno začlo šlechtit na Novém. Special, Kendal Gold a Suma ). Sklizňová zralost plodů bývá začátkem září,.


Kdo není tak časným pozorovatelem, zralost melounu pozná poklepem, kdy je zvuk dutý. U melounu také zasychá. Semínka Pepíno Gold melounků zde . Dnes vám představíme zatím málo známou zeleninu, kterou si můžete doma sami vypěstovat. Kup teď Kč s dopravou 1Kč.


Chilli Jalapeňo semen. Kousek dál, na křižovatce u Kachlovky, měl pekárnu pan Gold.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky