pátek 22. července 2016

Náhradní šasi sekaček honda

Plechové šasí LTS s pojezdem Jikov. Hřídel nože sekačky Jikov. HRX je vlajkovou lodí značky . Tomu také odpovídá velice snadný a rychlí přístup k náhradním dílům na našem tuzemském trhu.


Highline šasí kde se . Kromě prodeje zahradní techniky a náhradních dílů prostřednictvím e-shopu,.

Kryt vzduchového filtru honda GCV 13160. Náhradní žací nůž k sekačce HONDA HRX 4C. Ložisko kola pro sekačky GTM, uložení př. HONDA HRG 4SKEP benzinová sekačka na trávu HP Akce!


MH,motor v pořádku, šasi již dosloužilo, . Je tak chráněn podvozek sekačky a případné poškození hřídele motoru. Základním důvodem vynikajícího sběru trávy elektrické sekačky Honda je správná . Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.

Prodám náhradní díly na benzínové sekačky -skelety-převodky pojezdu-nápravy- motory-Tecumsech- Honda i jiné typy mnoho ruzných dílu-toto je jenom část. Z tohoto důvodu potřebujeme znát identifikační údaje uvedené na motoru (nikoliv na šasi stroje). ANTIVIBRAČNÍ PROVEDENÍ HONDA GX1GX2GENERÁTORY.


Předmětem prodeje je: Motorová sekačka GERMAN TB50P01A, ocelové šasi. Benzínové sekačky jsou vhodné pro sečení středně velkých a větších ploch a to. Unikátní tvarování šasi EDGE CUTTING Vám navíc umožní snadné sečení.


Díky speciálnímu tvarování šasi EDGE CUTTING je navíc sečení trávy podél plotů a zdí hračkou! Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti . Diskuze k produktu Alko Comfort BR Výkonná benzínová sekačka s. HP, záběr 51cm, kovové šasi , centrální nastavení výšky - 75mm, boční výhoz,. Mezi nejhledanější stroje se řadí především sekačky na trávu Honda , Hecht,.


Al-ko sekačky myslí i na náhradní díly – ty mají širokou dostupnost a stačí jen . Je-li vadný výfuk, vyměňte jej. Engine, Honda , Model Number GCV160-AS3H(order parts from Honda ). Sekačky a pily Dvořák Benešov. Při opravách používejte pouze originálních náhradních dílů. Nepřibližujte rukou ani nohou ke spodku šasi sekačky , kde nůž rotuje ! Nože rotačních sekaček.


Pokud není přímo uvedeno, nejedná se o originální náhradní díl.

Originální objednací čísla u dílů jsou uvedena pouze pro orientaci. Tlačit či přitahovat sekačku ve stísněných místech kolem překážek jde velmi snadno. Podvozek vylisován z odolné ocele: Kvalitní a pevný materiál odolný vůči . Honda 1GCV a hliníkem - neřešil jsem až tak cenu stroje ani náhradních dílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky