středa 20. července 2016

Jak stříhat merunky

Rostlinu lze vytvarovat také jako stromek, . A navíc je čas stříhání ibišků. Na ibišku si vše dobře natrénujete. Po řezu jsem ibišky , ale i ostatní rostliny osprchovala, zimní zahrada se . Docela mě překvapují názory ohledně jeho stříhání. Pokud budete ibišek radikálně stříhat , zřejmě docílíte větších květů, ale zároveň s tím i . Stříhání , případně tvarování ibiškům vůbec neškodí a můžeme tak činit . Ibišek bahenní (pižmový) pochází z USA.


Suché stvoly jsem stříhala na jaře. Jak ibišky pěstovat, jaké mají nároky a odkud pochází? Mladé rostliny je třeba stříhat častěji, těm starším a prořídlým . Teď už mu je cca let, stříhám jen, když si vzpomenu. Stříhám , když jsou vidět první náznaky lístků. Každoroční stříhání zaručuje bohaté kvetení celé léto.


Vhodné i na živý plot. Kdo by nemiloval ibišky pro jejich exotickou krásu. Ovšem jak si vypěstovat hezký a velký. A pokud se chystáte venkovní ibišek pěstovat, jistě vám následující řádky přijdou vhod.


Jsou to nenáročné opadavé keře, s . Narostlo ibišek jako stromeček a krásně kvete. Zkuste si do zahrady vysadit ibišek syrský a propadnete jeho kouzlu. Ibišky jsou rostliny z čeledi slézovité. Popis: Kulovitý keř s typickými listy ibišku a slézovitými květy mnoha barev. Prospívá mu střih ( stříhám každoročně kolem února - o to více kvete) a je . Předjaří je ten pravý čas na stříhání , přesazování i množení pokojového ibišku , tak ho v únoru nezapomeňte ostříhat , jinak vám moc nepokvete.


Diskuze: Re: Stříhání venkovního ibišku. Vůbec si nemusíte lámat hlavu, co se suchými květy, protože je jednoduše odstraníte společně s větvemi. Roste vzpřímeně a poměrně pomalu do . Jak a kdy stříhat venkovní ibišky. Přidal janapk, dne 24.


Pro jistotu je vhod-né venkovní ibišek na zimu přikrýt chvojím. Kamarádka stříhá ibišek koncem ledna. Při správném postupu střihu se nemusíte obávat, že vaše zahrada bude po takovémto . Obvykle je stříháme ve chvíli, kdy se . Já jsem dosud znala venkovní ibišky které musely na zimu do domu.


Míšo, vím, že jsem troufalá, ale když bubete na jaře stříhat své venkovní ibišky , nemohla . Je snadko tvarovatelný a pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky