čtvrtek 28. července 2016

Staré odrudy hrušní

Díky tomu, že je stan umístěn na střeše vozu, odpadají nepříjemné . Profesionálne expedičné stany i-kamper, Thule, Tepui, Yakima u nás na. I- kamper, expedičné stany , stan na auto , autostan, stan na strechu ,. Ovšem střecha musí udržet minimálně tunu při převrácení auta , takže faktická technická. Stan by mohl být fajn, kdyby se v dodávce zamkla na noc jízdní kola.

Maggiolina a Columbus môžu byť pripevnené na strechu ak sú dlhšie ako vozidlo, avšak ak sú širšie, má to vplyv na aerodynamické vlastnosti. Ložnice na střeše Vašeho vozu. A tak jsem zjistil, jaké jsou tyto stany na střeše auta.


Upřímně řečeno, neodvážil jsem se koupit, ale obrátil jsem se na půjčovnu. Naše stany se velmi snadno a rychle pomocí kliky otevírají a zavírají a jsou tak ve chvilce připravené vám poskytnout komfortní ložnici na střeše vašeho vozu v . Pri navrhu auta sa pocita s tym, ze sa moze prevratit na strechu. V aute kde by mala karoseria problem v klude udrzat na streche stan a dvoch .

Krásný žlutý stan pro tři osoby. Dostupnost: Externí sklad. Spodní kus laminátu pevně zůstává na střeše auta , vrchní vytvoří pevnou střechu stanu.


To je velkou výhodou pro stan namontovaný na velmi vysoká vozidla. Antikondenzační podložka pod matraci. Vítáme Vás na stránkách autostan. Půjčovna a prodej autostanů.


Jsme půjčovna kvalitních střešních stanů renomované značky AUTOHOME a dalšího . Střešní stan Maggiolina. Díky vodorovné sklolaminátové střeše je stan dobře chráněn proti vytrvalým dešťům. Se stanem na autě vyrazit na cestu za dobrodružstvím, za krásou přírody, za příběhy psané obzorem. S plánem nemít plán, s domovem na střeše a střechou z. Nový model autostanu s plátěnou střechou , vestibulem a žebříkem.


Kvalitní střešní auto stan Escape. Drobné vylepšení oproti .

Dětský rychlorozkládací Pop Up stan s motivem postaviček z animované filmové série Auta. Děti milují skrýše, schovávačky, domečky a útulná místa, ve kterých . Příchytky pro uchycení stanu na střechu auta. V žádné případě nelze použít pro uchycení markýzy!


Kčs DPH 32Kčs DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky