pátek 8. července 2016

Hnojeni slepicincem

Slepičí trus nikdy nepoužívejte k hnojení čerstvý. Doporučuje se aplikovat 1-za dnů. Tak si samo spočítejte, kolik utratíte za prohnojení celé zahrádky. Cheme-li hnojit zálivkou, kde se doporučuje , tak stačí ředit 1: pro hnojení na list postačí tj. Počítal jsem všechny živiny z trusu 2 . Zahradní průvodce hnojeníjak a čím?


Chvála hnoje a zeleného hnojení. Autor: Archiv ireceptar. Po týdnu můžeme opět hnojení opakovat.


Používáme je nejen na okurky, rajčata, papriky, květák, jahody, maliny, borůvky ale i muškáty, begonie, azalky, . Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vyklízela jsem teď v zimě slepičince a . Nejdřív zalijte rostliny čistou vodou, poté aplikujte hnojení zákvasem. Není důležité, co budou sousedi říkat, když vás uvidí po . Toto hnojivo se využívá k dlouhodobému hnojení.


Jako zásobní slouží pevné, granulované hnojivo. Rohovina obsažená v tomto hnojivu je cenným zdrojem . Například hned na prvním místě při hnojení se nabízí takový kompost. Při pravidelném rytí záhonků či obrývání stromků stačí toto geniální přírodní hnojivo . Hnojení rajčat slepičincem.


Jiřinku pěstují : Janaen. Během léta odštipujeme odkvetlé květy, u jiřinek je to zvláště důležité. Ale asi to delam s tim slepicincem spatne, protoze to nenechavam nijak kvasit, zkratka dam do sudu a necham pod zlabkem, odkud mi nateka ta zminena . Krasne totiz zareagovaly na prihnojeni slepicincem , stejne tak ale pyr, takze mulc. Svazenka, repka, len a horcice na zelene hnojeni krasne jedou, tesim se az . Navíc jen některé druhy zeleniny snášejí hnojení čerstvým hnojem.


Proto je třeba upravit hnojení podle toho, v jaké vývojové fázi se zrovna rostliny nacházejí. Pojďte se podívat, jak na to. Pokud jsme ale pohnojili již na podzim, první jarní hnojení , tedy to, o kterém pojednává tento článek, je zbytečné. A nechceme-li hnojit stromy tak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky