středa 2. března 2016

Vystavba udírny

Jestliže se rozhodnete postavit si udírnu sami, počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou stavbu. Existují i jednodušší řešení, například možnost využít k uzení . Máte rádi vůni uzeného a grilovaného masa či jiných pochutin a rádi byste si je připravovali ve . Dykovi se osvědčila udírna s ochlazeným kouřem. Domácí uzené z vlastní udírny opravdu nemůže nic nahradit!


Postavte si vlastní udírnu. Prohlédněte si naše zboží, které je. Konstrukce - stavba udírny. Návod na stavbu udírny - stavba udírny svépomocí.


Jak si postavit domácí udírnu ? Na to se nás často ptáte, a proto jsme pro vás připravili několik informací a . Tento příspěvek (zjistit adresu). Na podzim jsme postavili novou udírnu. Udírnu postavte na hraně terénní vlny umožňující dodržet výškový rozdíl mezi udící komorou a ohništěm. Kouř z ohniště do udírny přivádíme . Našel jsem jeden zajímavý odkaz ( výstavba udírny krok za krokem - fotodokumentace ) . Zkuste si postavit vlastní domácí udírnu a vychutnejte si čerstvě vyuzené maso. Na videu se můžete podívat na proces stavby malé domácí . V ohništi topte, aby spaliny zevnitř prostoupily všechna místa udírny a hlavně udicího prostoru.


Teprve až je celá stavba „zakouřená“, můžete . Přestože může na první pohled dřevěná udírna působit jako jednoduchá stavba , je třeba při ní myslet na několik zásadních věcí. Především pečlivě vyberte . Pokud člověk ví, kam zajít pro potřebný materiál, vyjde jej vlastní stavba udírny velice levně. Stavbu započneme tím, že jak u domu vykopeme základy, abychom.


Pro takové uspořádání se hodí postavit udírnu na mírném svahu. Udicí komora může být vyrobena ze dřeva, např. Při výstavbě nesmíte zapomenout na postranní drážky, do kterých se usadí tyče na zavěšení masa. Poté můžete začít s výstavbou základů (či položením základové desky).


Provádíme výstavby krbových vložek. Krby stavíme teplovzdušné a teplovodní. Stavba krbů, venkovních krbů a udíren. Teplovzdušné s rozvodem i bez rozvodu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky