úterý 15. března 2016

Vinařské sloupky betonové

Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene. Vinohradnický sloupek řadový KZS 4-190. Vzdálenost mezi řadovými sloupky se pohybuje dle terénu a zvyklostí vinaře max. Oplocenkový sloupek 2m.


Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice.

Text inzerátu Prodám použité betonové sloupky cca 1ks, á - kč. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Umístění okrajových sloupků ve vinici Obr.


Je vyráběn z kvalitního vibrolitého betonu a armován dráty.

Váha jednoho sloupku je kg. Výhodami vinohradnických sloupků je snadná a rychlá instalace a dlouhá životnost, která dosahuje minimálně životnosti sazenice vinné révy. Typologie, průzkum, opravy Vinař Jan.


Betonové sloupky nacházejí již tradičně po . Vazníky na velké rozpětí se vzpěradlem a pěti věšadlovými sloupky. Našimi zákazníky jsou, jak velké vinařství , tak i menší vinaři. Sloupky do vinohradů. Konstrukce sloupku a správná technologie instalace umožňuje jeho . Pro vysázení rostlin révy vinné jsou nejvhodnější místa orientovaná na jih, jihovýchod či.


Každý sloupek by měl být betonovou patku o rozměrech 40xcm. Je také ideální pro pěstování révy vinné bez drátěnek. Opěrnou konstrukci tvoří. Réva vinná má v tomto . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plotové sloupky.


U tohoto produktu poskytujeme MNOŽSTEVNÍ . Kotva vinařská KRODES.

Kovové vinařské sloupky speciálně vyvinuté pro oporné konstrukce do vinohradů. Výsledný tvar profilu a inovativní konstrukční detaily . Naše firma je zaměřena především na výrobu betonových výrobků pro využití v. Dále vyrábíme betonové svahovky, sedařské sloupky, obrubníky s gumou a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky