pondělí 21. března 2016

Kdy stříkat broskev

Začíná se už v době, kdy se teploty začnou blížit stupňům Celsia. Stromy se infikují především v době, kdy jsou větve a pupeny vlhké po deštích, a to už při teplotách °C, optimální teploty pro infekci a vývoj . Rozvoj choroby začíná v době, kdy součet hodin nad st. Tedy když váš známý v Plzni již stříkal , tak to neznamená, že vy v Ostravě musíte již také stříkat. Zdravá broskev Plus - Proti kadeřavosti a chloróze.


V žádné příručce se ale nedočtete přesně kdy. Podle mých informací od ovocnářského odborníka ing. Zdeňka Simka, předsedy Územního . Jsou různé teorie, kdy prvně stříkat broskvoně proti kadeřavosti.


Jejich stanoviště je téměř shodné s broskvemi , to je také důležité. Kdy postřik proti kadeřavosti? Jak správně sestřihnout broskvoně?


Kdy je vhodné řezat broskvoně - Hodonínský deník hodoninsky. Důvody vzniku tohoto názoru ale souvisely s velkovýrobním pěstováním broskvoní, kdy se s často úkolovanou prací stávalo, že část řezných . Moje viničná broskev je tolerantní – choroba se objeví, ale zatím žádný z. Kadeřavost broskví se VŽDY objeví po slabé zimě, kdy tolik nemrzne a nejsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky